Date companie
 
 
 
 

Aproape 200 de polițiști de la Serviciul Rutier au fãcut razii pe șoselele din Cluj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, agenti, razie, rutiera, soferi, alcooltest
 

Razie în rândul șoferilor, în județul Cluj! Timp de patru ore, oamenii legii au oprit sute de șoferi în cele mai importante puncte din Cluj-Napoca, dar și pe șoselele din județ. Agenții de la Rutierã au fost însoțiți de ofițeri judiciari și de polițiști de la serviciul furturi auto.

AMBIANȚÃ "- Actele dumneavoastra? -Nu le am la mine ca mi-am pierdut toate actele. - Cum vã desfãșurați activitatea așa? - Le-am pierdut. - Cand? - De vreo sãptãmânã."

O tânãrã cu o mașinã de lux a trecut prin emoții mari dupã ce aparatul alcooltest a arãtat cã a consumat alcool. A scăpat, însă, ușor, pentru că doar gustase din pahar.

AMBIANȚÃ "- Ați consumat ceva? - O gurã de vin. - Sã așteptați la autovehicul. - O gurã, nu a fost un pahar. - Putea sã iasã mai mare și atunci vi s-ar fi reținut permisul pe o peroioadã de 90 de zile. La 0.05 nu se întamplã nimic."

Alți șoferi nu au fost la fel de norocoși.

MARIUS STUPAR, șef Poliția Rutierã Cluj "În orașele din județ au fost depistați conducãtori auto, conducând sub influența bãuturilor alcoolice. S-au aplicat mai multe amenzi pânã la aceastã orã, pentru diferite încãlcãri ale normelor rutiere."

În timpul verificărilor în trafic, polițiștii de la "Furturi auto" au descoperit o mașinã cu numere de înmatriculare false, în care se afla și un lider al comunitãții rome din Cluj.

AMBIANȚĂ "- Am înțeles cã ai numere false? - Eu nu știu habar nu am. Cum sã fie numere false domnule!? Cum sã fie? - Pentru ce v-a oprit? - Nu știu!"

AMBIANȚÃ "Ți-am furat de la tine? Cum sã își permitã ãsta sã fure, când tata lui poarta la gât trei mașini d-alea!?"

La acțiune au participat circa 200 polițiști clujeni. Potrivit autorităților, vor mai fi organizate astfel de verificări în trafic și în perioada următoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2