Date companie
 
 
 
 

Arcul de Trimf, redeschis cu o întârziere de un an și jumătate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lucrari, bucuresti, primar, renovare, arcul, turistic, firea, circuit, trimf
 

Arcul de Trimf, redeschis cu un an și jumătate întârziere! Monumentul emblematic pentru Capitala României va fi principalul punct al desfășurării festivităților de 1 decembrie.

GABRIELA FIREA, primarul general al Capitalei "Din toate punctele de vedere, Arcul de Triumf e sută la sută finalizat și mă bucur că, joi, de Ziua Națională, Armata va putea defila sub Arcul de Triumf din nou. Și îi invit pe cat mai multi români să vină la Arcul de Triumf, ca să vedem parada împreună."

Lucrările de renovare au început în 2014 și au avut ca termen de finalizare primavara anului 2015, însă au fost amânate de mai multe ori. După trei ani de renovări, Arcul de Triumf a reintrat în circuitul turistic al Bucureștiului.

GABRIELA FIREA, primarul general al Capitalei "Imediat după finalizarea recepției și din punct de vedere scriptic va putea să fie vizitat, adica într-un timp foarte scurt."

AMBIANȚĂ "Vă invit pe toți care ați venit la inaugurarea Arcului, expoziția care arata istoria Arcului de la momentul Construcției și până în zilele noastre. O zi bună și Doamne-ajută!"

În lucrările de reabilitare s-au investit 7,6 milioane de euro. Din această sumă, cinci milioane de euro reprezintă fonduri nerambursabile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2