Date companie
 
 
 
 

Arestat pe nedrept de autoritățile franceze

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : franta, judecata, roman, autoritati, greseala, statul, jafuri, inchis, francez
 

Un român de 32 de ani a fost închis în Franta pentru jafuri pe care nu le-a comis! Autoritãtile franceze si-au recunoscut greșeala. Bãrbatul a fost eliberat dupa ce a stat trei luni in închisoare si se va întoarce în tarã.

LUCRETIA MURARIU, mama romanului închis în Franta "Au venit trei mascati cu seful de post, noi n-am stiut absolut nimic. Vine repede un nepot al meu si zice cã l-a luat o dubã. N-a venit niciodata Politia la casa mea, n-a avut treabã niciodatã. N-a venit niciodatã vreun sef de post. Nu stiu când ajunge acasã cã îl astept ca pe Dumnezeu."

Povestea tânărului din judetul Botosani a făcut deja înconjurul Europei. Mama barbatului speră acum că totul va fi bine.

LUCRETIA MURARIU, mama romanului închis în Franta "Nu stiu când ajunge acasã cã îl astept ca pe Dumnezeu. Ne-a spus cã l-a eliberat, mi-a dat unul 1 euro, 2 si el a zis ca nu mai stau o ora aici. A gãsit un om de bunã credinþã, a zis ca îl aduce pânã în Arad cu 70 de euro si din Arad, cum o da Dumnezeu cu ce ajunge din Arad."

Familia tânărului și-a luat deja un avocat și va da în judecată statul francez pentru nedreptatea făcută.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2