Date companie
 
 
 
 

ârg de tabere pentru elevi, în străinătate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tabere, vacante
 

Moda vacanțelor petrecute la bunici a devenit deja istorie pentru copiii românilor cu dare de mână! Mai nou, părinții îi trimit pe micuți în tabere internaționale, acolo unde, pe lângă distracție, participă la cursuri de economie, de canto, de dans și de limbi străine, și se întorc acasă cu diplome recunoscute în afara țării.

VOX-" E foarte interesant, pentru că pot să întâlnesc oameni din diferite țări, să mă adaptez, să văd cum este țara, dacă pot să urmez o carieră în acea țară, să îmi dau seama cum sunt oamenii."

VOX:"Ce tabără ați ales pentru copilul dumneavoastra? Corpus Christi, lângă Cambridge. Ea își dorește să studieze mai departe, fiind acum în liceu la o universitate de top din UK. Și, atunci, ne-am hotărât să alegem această tabără pentru că are un curs pregătitor pentru înscrierea la o universitate de top."

O astfel de tabără costă câteva mii de euro, în funcție de activități. Spre exemplu, un sejur la un liceu din Oxford, în care cei mici fac teatru, costă 2.000 de euro. Pentru o tabără în California, unde copiii au parte de vizite la Hollywood, părinții plătesc 2.200 de euro. Toate taberele au incluse lecții de limbi străine: engleză, franceză, germană, spaniolă sau italiană.

IVAN DOMUSCHIEV, organizator târg: "Cursurile sunt interactive, se bazează foarte mult pe discuții, dezbateri, câteodată, chiar dezbateri organizate, care îi învață nu doar să utilizeze o limbă străină, dar și să formuleze idei, să-și apere anumite puncte de vedere sau chiar să fie critici."

Câteva mii de copiii români pleacă, anual, în astfel de tabere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Peste jumătate dintre români nu își permit o săptămână de vacanță pe an ( 20 Iulie 2020 )

  Sărăcie la cote maxime! Peste jumătate dintre români nu își permit o săptămână de vacanță pe an. Și din acest punct de vedere, România se află în topul statelor din Uniunea Europeană, arată datele publicate de Oficiul European de Statistică, referitoare la anul trecut. Cu toate că România a făcut progrese la capitolul finanțe în rândul cetățenilor, a rămas statul din Uniunea Europeană cu cel mai înalt risc de sărăcie, chiar și la persoanele care au un loc de muncă.

 • Locuri de muncă vacante, în Spațiul Economic European ( 28 Februarie 2019 )

  Oferte de muncă în străinătate, pentru românii care doresc un trai mai bun și au curajul să se rupă de locurile natale! Aproape 800 de locuri de muncă sunt vacante în Spațiul Economic European. Cele mai multe sunt disponibile...

 • Oferte de muncă, în Spațiul Economic European ( 20 Decembrie 2018 )

  Aproape 1.900 de locuri de muncă vacante, în Spațiul Economic European! Cele mai multe joburi sunt oferite în Spania și Germania, anunță Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Sunt locuri de muncă, atât...

 • Locuri de muncă vacante în județele țării ( 14 Iulie 2018 )

  Peste 31.000 de locuri de muncă vacante, la nivel național. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, cele mai multe sunt în București și în județele Prahova, Arad, Cluj, Sibiu și Timiș. În schimb, în județele...

 • Locuri de muncă vacante, în țară și în alte state europene ( 28 Decembrie 2017 )

  Peste 16.400 de locuri de muncă vacante la nivel național. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, cele mai multe sunt în Capitală și în județele Arad, Prahova și Timiș, în timp ce în Bacău, Suceava...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2