Date companie
 
 
 
 

Armata face ultimele pregătiri pentru Ziua Națională a României

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parada, 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei
 

Militarii Armatei Române au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ceremoniile dedicate Zilei Naționale. Blindatele, elicopterele și avioanele de luptă au fost lustruite și urmează să-i încânte pe spectatori, la parada de pe 1 Decembrie. Cei de la garda de protocol au început și ei încălzirea. Ca de obicei, trupele Ministerului Apărării vor încerca să le eclipseze pe cele ale ministerului de Interne sau ale Serviciului Român de Informații. Iată câteva imagini de la repetiții.

AMBIANȚA

Regimentul 30 Gardă ,,Mihai Viteazul" se pregătește pentru exercițiile de îndemânare, cunoscute sub numele de ,,Drill Team".

AMBIANȚA

Spectatorii care vor fi prezenți la paradă vor avea ocazia să vadă și unitățile de tancuri, lansatoare de rachete sau transportoare blindate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • La mulți ani, România! La mulți ani, români! ( 1 Decembrie 2019 )

  Ziua Națională a României, sărbătorită în întreaga țară. Parada militară de la București și parada de la Alba Iulia au marcat spectaculos acest moment important pentru toți românii. În ciuda frigului, impresionanta paradă...

 • Parada tramvaielor de epocă ( 28 Octombrie 2018 )

  Parada tramvaielor de epocă, în Capitală! Evenimentul este organizat în fiecare an cu ocazia sărbătoririi zilei Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștiului. 

 • Avioane F-15 ale SUA au participat la ceremonie de Ziua Aviației ( 20 Iulie 2018 )

  O ceremonie militară și religioasă cu depuneri de coroane de flori a avut loc, la Monumentul Eroilor Aerului, de Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene! Mai multe aeronave aparținând Forțelor Aeriene, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informații, precum și aeronave ale SUA, au survolat monumentul Aviatorilor.

 • De Ziua Națională, ”La mulți ani, România!” ( 1 Decembrie 2017 )

  Parada impresionantă de ziua Națională, în Capitală! Pe sub Arcul de Triumf au defilat 3.500 de militari și reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne și ai Serviciului Român de Informații, precum...

 • Serbările medievale din Cetatea Bistriței, o călătorie în timp ( 25 Iunie 2017 )

  Călătorie în timp, în cetatea Bistriței! Serbările medievale sunt în plină desfășurare, iar domnițele, cavalerii, calfele și menestrelii ne transpun într-o lume aparte, plină de culoare și dinamism.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2