Date companie
 
 
 
 

Arme din lotul Ciorogârla, descoperite în localitatea Sălciile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arme, casa, furate, preda, ciorogarla, salciile, bunici, eugen
 

15 dintre armele furate, în urmă cu doi ani, de la unitatea militară din Ciorogârla au fost găsite în localitatea Sălciile, în casa bunicilor lui Eugen Preda, suspect judecat în acest caz. Bunicii au murit în urmă cu 25 de ani, iar clădirea nu era locuită. În casa din Sălciile mai venea, foarte rar, doar tatăl interlopului. În ianuarie 2009, din unitatea militară respectivă au fost furate 62 de arme letale. Polițiștii de la crimă organizată nu au reușit nici acum să le recupereze pe toate.

CODRUȚ OLARU, D.I.I.C.O.T. "În cursul acestei dimineti au fost gãsite alte 15. În fapt est vorba despre cinci AKM si zece pistoale. Cu certitudine, provin din lotul sustras în 2009 de la acea unitate."

VOX localnic: "Pãi dacã stia tatãl lui cã sunt armele aici, nu le ducea de aici? Le ducea."

VOX localnic: "Nici pe timpul rãzboiuui în '44 nu s-a întâmplat asa ceva, sã aibã cineva atâtea arme. Ce fãcea cu ele?"

Armele urmează să fie supuse unei expertize balistice pentru a vedea dacă au fost sau nu folosite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Copii intoxicați cu paracetamol sirop, la Botoșani ( 3 Mai 2021 )

  Copii intoxicați cu paracetamol! O fetiță de cinci ani și fratele ei, în vârstă de doi ani, din București, aflați în vacanță la bunici în județul Botoșani, au consumat accidental o doză de paracetamol de trei...

 • Casa Radio ar putea deveni campus universitar ( 10 Ianuarie 2021 )

  Clădirea abandonată a Casei Radio din București ar putea deveni utilă, la circa trei decenii de la momentul încetării lucrărilor. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că are în plan să transforme...

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 • Polițiștii au anulat aproape 3.000 de permise de armă ( 10 Octombrie 2020 )

  Mii de arme au fost confiscate de polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul Poliției Române de la începutul anului! 900 dintre acestea au fost letale. Totodată, au fost confiscate peste 36.800 de cartușe, dintre care peste 28.000 erau deținute ilegal. Oamenii legii au anulat și aproape 3.000 de permise de armă, de la începutul anului și până în prezent. Polițiștii au făcut și peste 400 de percheziții domiciliare.

 • O.U.G. privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în M.O. ( 29 Septembrie 2020 )

  Ordonanța de Urgență privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în Monitorul Oficial! Persoanele care doresc să achite retroactiv vechimea în muncă, își pot încheia contractul cu casa de pensii din zona de domiciliu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2