Date companie
 
 
 
 

"Armonia Artelor", vernisaj spectaculos în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : expozitie, vernisaj, Carmen Olteanu
 

Iubitorii de artă se pot bucura de expoziția Armonia Artelor din Capitală! Creațiile au fost prezentate publicului în cadrul unui vernisaj de excepție.

ELIAN BĂCILĂ, pictor
"Mi-a luat cel puțin 3 luni și încă nu e gata, la celelalte am lucrat 6 luni. Ce vreți să mai adăugați? Vreau să adaug în final ca să creez efectul optic și separația și efectele speciale, un lac special și acest lac special poate să fie o sticlă lichidă, poate sa fie un lac special care atunci când faci filmarea și când te uiți la ea să pară că este albastru." 

CARMEN OLTEANU, pictor

"Sunt o colecție de măști, păpuși, marionete care le putem lua din istoria omenirii când omul și-a creat după chipul și asemănarea lui așa cum și Dumnezeu a făcut omul. El a creat păpuși și a creat măști și evident marionete cu care să se joace, cu care să vorbească, cu care să împartă lucruri bune și lucruri rele."

Carmen Olteanu are în palmares multiple expoziții în mai multe județe, dar și în București, lucrările ei regăsindu-se în colecții particulare din țară și din străinătate. La eveniment, cei prezenți au ascultat-o pe soprana Daniela Rada.

AMBIANTA 

DANIELA RADA, soprană
"Am vrut să facem arta românescă, toate formele ei. Țin să spun că de fiecare data când am fost în Franța am avut recitaluri, am cântat și opere românești."

"Mi-a plăcut foarte mult tabloul acesta, îmi plac foarte mult ochii sunt foarte expresivi și parcă privesc înăuntrul sufletului meu."

Mișcarea culturală desfășurată sub denumirea Ephemere a mai avut loc la Paris în luna noiembrie a acestui an și va mai avea loc și în luna februarie a anului viitor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2