Date companie
 
 
 
 

Artiștii tatuajului și-au dat întâlnire, în acest weekend, la Târgu-Mureș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, mures, artisti, targu, show, tatuaj, underground, tattoo
 

Cei mai buni artiști ai tatuajului, din țară, și-au dat întâlnire în acest week-end, la Târgu Mureș, în cadrul primei ediții a festivalului Underground Tattoo Show. Ei le-au împărtășit secrete ale artei tatuajului tinerilor dornici să devină adevărați profesioniști în acest domeniu.

SILVIU DAVID, tatto artist "E greu, necesitã multã muncã, necesită rãbdare, ai o singurã șansã sã-i faci tatuajul, că pe-a doua n-o mai ai, nu se mai șterge. Am cunoscut un tattoo artist profesionist și mi-a plãcut ce face. Am zis cã pot și eu și așa m-am apucat."

Artiștii, dar și amatorii de astfel de desene pe corp susțin că primul tatuaj nu e niciodatã ultimul!

VOX "- E o picturã greceascã, reprezentând o temã din mitologie. Mai am spatele, picioarele, acesta ar fi primul pe mânã. - Te oprești aici sau continui? - Se continuã!"

VOX "Îmi place mult sã mã tatuez, la rândul meu sunt și eu tattoo artist."

VOX "Fiecare tatuaj, în parte, vreau sã însemne ceva pentru mine. Ãsta e al 7-lea."

ATTILA COZMA, organizator "- Ce-i atrage pe oameni sã se tatueze? - Bãnuiesc cã s-au uitat mult la televizoare și acum e promovatã aceastã artã. Lumea se adunã."

Prețul unui tatuaj se calculeazã în funcție de suprafața lui. Un centimetru pãtrat costã în jur de 3 lei, dacă e alb-negru, și 4 lei, dacã tatuajul este color. Evenimentul de la Târgu Mureș include și o expoziție de picturã și graficã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Snap, la cel mai mare festival de muzică retro din Europa, DISKOTEKA ( 15 Februarie 2020 )

  Snap, una dintre cele mai iubite trupe ale anilor ’80-’90, se pregătește să facă senzație la cea de-a doua ediție Diskoteka Festival, care va avea loc în perioada 1-3 mai, la Timișoara! 

 • Polițistul din Târgu Jiu, în arest provizoriu ( 12 Ianuarie 2020 )

  Polițistul din Târgu Jiu, reținut pentru un dosar de furt în Germania, a fost plasat în arest provizoriu ăn țară, pentru 15 zile, până la traducerea mandatului european de arestare. Așa a decis Curtea de Apel Craiova.

 • Suspectul de vandalizarea indicatoarelor în limba maghiară, reținut ( 6 Ianuarie 2020 )

  Indicatoare rutiere bilingve, vandalizate în județele Harghita și Mureș! Denumirea în limba maghiară a orașelor Miercurea Ciuc și Odorheiul Secuiesc, din Harghita, și a localității Trei Sate din județul Mureș, au fost acoperite...

 • Programe speciale de sărbători, la Național TV ( 23 Decembrie 2019 )

  Celebrarea Nașterii Domnului și trecerea în noul an, sărbătorite la superlativ la Național TV! Artiști cunoscuți și îndrăgiți de public evoluează în programele de Crăciun și de Revelion. Piesele de muzică ușoară, populară și de petrecere...

 • Festivalul Folcloric Internațional al Tineretului Slovac, la Valea Cerului ( 21 Iulie 2019 )

  Joc și voie bună, în Apuseni! Sute de oameni au participat, în acest weekend, la cea de-a XV-a ediție a Festivalului Folcloric Internațional al Tineretului Slovac, în localitatea Valea Cerului din județul Bihor. An de an, evenimentul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2