Date companie
 
 
 
 

Căruță spulberată de un șofer începător, în județul Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, caruta, suceava, viteza, cal, incepator, granicesti
 

Căruță spulberată de un autoturism la volanul căruia se afla un șofer începător, în localitatea Grănicești, județul Suceava! Atât căruța, cât și autoturismul, mergeau în aceeași direcție. La un moment dat, căruțașul a virat stânga pentru a intra în curte, iar mașina care venea cu viteză din spate a intrat direct în atelaj. În urma coliziunii, calul a murit pe loc, iar șoferul și căruțașul au fost răniți.

VOX "- Veneam cu căruța și m-a lovit cu mașina. - Dar sunteti răniți? - La picior și aici în spate, tare mă doare! - Dar cum s-a întâmplat? - Eram acolo. - Aveați vesta? - Da. A venit, așa, a luat calul și m-a trântit pe asfalt."

Mașina în care se afla șoferul de 21 de ani, a aterizat într-un șant. Zgomotul puternic al accidentului i-a scos pe localnici în drum.

VOX "- A vrut să intre în curte și băiatul a dat peste el. - Și ați auzit din casă? - Din casă am auzit un zgomot puternic. - Băiatul a ieșit singur din mașină? - Da, da! Când am ieșit noi, el era deja cu fața plină de sânge."

VOX "Din primele verificări, rezultă faptul că un atelaj hipo a virat stânga și un autoturism a lovit calul care trăgea atelajul. Este o persoană rănită, care a fost transportată la Spitalul Municipal Suceava."

La spital a fost transportat doar căruțașul, iar șoferul a primit îngrijiri medicale la fața locului. Anchetatorii vor stabili toate detaliile privind acest caz, iar vinovatul va plăti pagubele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2