Date companie
 
 
 
 

Așteptările bucureștenilor de la noul edil al Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresteni, primar, nicusor, asteptari
 

OANA PASCARU, reporter ”București, o capitală europeană marcată de probleme care te duc cu gândul spre lumea a treia. Infrastructura deficitară, traficul de coșmar, sincopele în furnizarea apei calde și căldurii, gunoaiele, zonele în paragină, insecuritatea individului, lipsa unei viziuni urbanistice unitare, sunt doar câteva dintre problemele care îngreunează viața locuitorilor Capitalei.”

Dacă rezultatele finale vor confirma victoria candidatului susținut de PNL și USR-PLUS, Nicușor Dan, el se va confrunta cu aceste provocări. Deocamdată, părerile bucureștenilor privind capacitatea noului edil de a rezolva problemei Capitalei sunt împărțite.

VOX ”- Acum, de la Nicușor Dan așteptăm să fie bine. Mult mai bine! - Ce părere aveți despre el? - Foarte bună! Cred că o să fie puțin mai bun. Cred că o să fie puțin mai bun, dacă se implică.” 

VOX ”- Ce să facă? Nu o să facă nimic! - De ce doamnă? - Pentru că el nu o să facă, el s-a ocupat pentru afacerile lui.” 

VOX ”- Sperăm cât mai bune. - Ca de exemplu? - De exemplu, să își îndeplinească toate promisiunile făcute către cetățeni. - Ce ar trebui făcut în Capitală în momentul de față? - Multe! Acum, să sperăm să aibă și timp. - Ce anume? Străzi, parcări? - Parcări să facă până la etajul zece, dacă s-ar putea.” 

VOX ”De la noul primar nu mă aștept la nimic bun! Absolut la nimic! L-am cunoscut și știu cine e și să stea cu păcatele lui, acolo.”

VOX ”- Să fie mai bine! - Cum să fie mai bine? Ce înseamnă asta din punctul tău de vedere? - Să fie bani mai bine investiți în Capitală și în restul țării. Am auzit că în țară nu este apă potabilă, multă parte din populație nu are WC-uri în casă.”

VOX ”Nu am așteptări de la nimeni, să știți. Toți sunt la fel! Ce credeți că o să facă cineva ceva pentru noi? Ei sunt acolo la putere, mănâncă acolo cât pot și, după aia, mai vedem.” « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2