Date companie
 
 
 
 

Atac de tip mafiot asupra unui șofer de microbuz, la Câmpina

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Decembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, atac, microbuz, Campina, mafiot
 

Panică într-un microbuz plin cu pasageri! Șase indivizi cu fețele acoperite l-au atacat pe șofer și l-au lovit cu pumnii și picioarele și au spart geamurile autovehiculului sub ochii îngroziți ai călătorilor, după care au luat cheia din contact și s-au făcut nevăzuți. Potrivit anchetatorilor atacul s-a desfășurat conform unui plan bine pus la punct. Cei șase atacatori au așteptat ca microbuzul să ajungă într-o stație și, în momentul în care a oprit, au sărit la șofer și l-au lovit cu pumnii acoperiți cu boxuri metalice.

VOX "O gașcă de golani, cum să le spunem altfel, au tăbărât pe mașină, să mă lovească pe mine, au spart geamul la mașină, ne-am apărat și noi cum am putut."

Atacul s-a desfășurat fulgerător. Practic, pasagerii au fost luați total prin suprindere și s-au dezmeticit abia după dispariția agresorilor.

VOX "Au venit peste noi, s-au urcat în mașină, au început să dea cu pumnii. Au bubuit toate geamurile."

VOX pasager: "M-am speriat că nu mi s-a întâmplat niciodată, fac naveta de atâția ani. Ca în vestul sălbatic s-a întâmplat."

Atacatorii sunt cautăți de zeci de polițiști, care au organizat filtre în tot orașul.

VOX "Infracțiunea sub aspectul căreia poliția face cercetări este aceea de loviri și alte violențe, coraborat cu distrugere. Până la acest moment a fost identificat unul dintre bănuiți, ceilalți făcând parte dintr-un cerc de suspecți bine conturat."

Șoferul microbuzului crede că tot atacul a fost plănuit de o firmă concurentă, care face curse pe aceleași trasee.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2