Date companie
 
 
 
 

Atacatorii din Botoșani, prinși de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : talhari, politisti, arestare, Dorohoi, femei, botosani, batute, prinsi, jefuite
 

Indivizii care au bătut și jefuit cinci femei, la Botoșani, au fost prinși de polițiști. Intervenția spectaculoasă, la care au participat 80 de agenți și jandarmi, a avut loc azi-noapte, în nordul țării. Ei au fost audiați toată noaptea. Anchetatorii spun că tâlharii au acționat în grup.

AMBIANȚĂ "- De ce le-ați bătut pe femeile respective? - Dați-vă. Faceți loc, vă rog! Stați, stați, stați!"

Acesta este unul dintre cei trei tâlhari care au semănat teroare în Botoșani. Bărbatul se ascundea într-o casă din Dorohoi. Doi dintre agresori au fost capturați la Suceava, unde au mai atacat o victimă.

AMBIANȚĂ "- De ce le-ai bătut pe femeile respective? Nu ți-a fost milă de ele? Câte femei ați tâlhărit în total? Regreți ce ai făcut măcar?"

Cei trei au fugit din Botoșani după ce au bătut cu bestialitate cinci femei pe stradă și le-au jefuit. Pe ultima pur și simplu au desfigurat-o. La Suceava, când au rămas fără bani, au atacat cea de-a șasea victimă, o femeie de 59 de ani. Și pe ea au lovit-o crunt, după care i-au luat cei 20 de lei pe care îi avea la ea.

VOX "A fost deposedată prin violență de o poșetă în care avea bani și bunuri personale."

Tâlharii atacau femei singure, în zone întunecate sau în scări de bloc. Victimele povestesc îngrozite cum au fost atacate și snopite în bătaie.

VOX "Au apărut trei din spate. M-au luat din spate. Trei vlăjgani m-au trântit la pământ, mi-au zis "gura" și m-au călcat cu picioarele."

VOX "Nici nu i-am auzit, nici nu i-am văzut. Mi-au dat în cap. Mi-au luat geanta cu totul."

Lăsată inconștientă, una dintre femei a zăcut în stradă, într-un loc întunecat, zeci de minute. După ce și-a revenit, a reușit să se târască într-un local din apropiere și să ceară ajutor.

VOX "I s-a furat geanta, i s-a furat telefonul de la ureche, cercelul din ureche și bătută cu cea mai mare cruzime posibilă. Și au început să o lovească cu picioarele și au lovit-o până a rămas inconștientă."

AMBIANȚĂ "- Nu ai de spus nimic? - Nu! - Nu ți-a fost milă?"

Cei trei tâlhari au fost reținuți și urmează să fie duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2