Date companie
 
 
 
 

Atacuri politice pe tema Codului Fiscal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, pnl, atacuri, rovana, plumb, alina, gorghiu
 

Codul fiscal, la baza atacurilor politice dintre PSD și PNL. Într-o conferință de presă susținută astăzi, președintele interimar al PSD, Rovana Plumb i-a acuzat pe liberali de ipocrizie în privinta codului fiscal, după ce "membrii noului PNL" au participat la toate consultările și dezbaterile din comisii, au contribuit cu măsuri cuprinse în noul Cod Fiscal și au votat în favoarea lui în Parlament.

ROVANA PLUMB, președinte interimar PSD "85 din cei 86 parlamentari PNL prezenți în Parlament la adoptarea codurilor fiscale au votat ”pentru”. Desigur, doamna Alina Gorghiu nu a fost prezentă la vot, dar a declarat foarte clar înainte de votatea codurilor fiscale că PNL va vota pentru codurile fiscale. Dacă ar veni la guvernare partidul condus de Alina Gorghiu, putem să realizăm că nu vor fi de acord să crească salariile și pensiile, să facă locuri de muncă pentru tineri și să scadă fiscalitatea."

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, la Târgu Mureș, că PNL dorește ca dezbaterea Codului Fiscal să se facă în Parlament, susținând că asumarea răspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bătaie de joc în absența unui consens politic. (CARTON IN) "Dorința noastră este ca această dezbatere pe Codul Fiscal să aibă loc în Parlament. Eu exclud ideea unei angajări, unei asumări de răspundere din partea premierului, pentru că ar fi o bătaie de joc la adresa populației din România, la adresa mediului de afaceri din România să-ți angajezi răspunderea pe o proiecție, în condițiile în care tu nu ai consensul forțelor politice", a declarat liderul liberal. (CARTON OUT) Totodată, deputatul PNL Eugen Nicolăescu, a declarat, vineri, că decizia președintelui Iohannis de a cere reexaminarea Codului Fiscal este legitimă, precizând că PNL a atenționat că, în condiții de neperformanță economică, actul normativ ar putea face mai mult rău decât bine. De cealaltă parte, atât premierul cât și ministrul de Finanțe au dat asigurări că Guvernul are soluții pentru aplicarea măsurilor Codului Fiscal. Ședința de luni a Coaliției va stabili fie convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru reexaminarea Codului Fiscal, fie o altă soluție de promovare a măsurilor prevăzute în document.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2