Date companie
 
 
 
 

Atenție la reduceri!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Ianuarie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Recomandari ANPC
 

Perioada reducerilor de iarnă este extrem de atractivă pentru amatorii de cumpărături, dar poate ascunde numeroase capcane. Pentru a evita capcanele, șeful ANPC, Paul Anghel, a transmis câteva recomandări cu privire la cumpărarea, în această perioadă, a produselor la preț redus. Interesele consumatorilor pot fi încălcate de operatorii economici care vor să își vândă marfa indiferent sub ce formă, soldare, lichidare ori vânzare promoțională, promovând produsele la un preț mincinos.

RALUCA ALEXE, reporter ”Oamenii sunt sfătuiți să fie vigilenți, atunci când vor să achiziționeze produse la o valoare mai mică decât cea normală. Ba chiar ar fi bine să compare detalii, precum prețul și calitatea, cu ale altor produse de același tip.”

Pentru persoanele care vor să cumpere fizic, șeful ANPC recomandă întocmirea unei liste care să cuprindă prețurile înainte și după reducere, pentru a nu exista surprize neplăcute. Cei care preferă să achiziționeze online, sunt sfătuiți să verifice stocurile existente, dacă prețul este integral, caracteristicile produsului, dar și termenii și condițiile.


Atenție la reduceri!

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Atenție la jucării! ( 31 Mai 2023 )

    Recomandări pentru părinți, de Ziua Copilului! Directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Paul Anghel, le recomandă părinților să cumpere jucării potrivite...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2