Date companie
 
 
 
 

Au rămas fără casă, chiar de Crăciun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, incendiu, casa, copii, femeie, benzina, sticla, barzesti
 

Crăciun trist pentru o familie din localitatea Bârzești, județul Vaslui! O femeie și cei trei copii ai săi nu mai au un acoperis deasupra capului, după ce un incendiu le-a mistuit locuința. Necazul a plecat de la o sticlă cu benzină lăsată lângă sobă de unul dintre copiii care aprinsese focul. Copilul lăsase deschisă ușa sobei.

AMBIANȚĂ "Uitați acolo ușa care a ars. Alea de la vale."

Alexandru, în vârstă de 14 ani era acasă cu cele două surori gemene, de 5 ani, când a izbucnit incendiul. Mama lor era la serviciu.

VOX "Am vrut să fac focul și am băgat un știulete cu benzină și l-am pus aici și am pus sticla cu benzină și când am închis ușa și a luat foc de la sticla de benzină."

Din fericire, cei 3 copii au ieșit la timp din casa cuprinsă de flăcări.

VOX "Am vrut să iau sticla și să o arunc afară, dar n-am mai putut că m-am fript la degete și s-a dus pe covor. A luat foc pe plapumă. Ce a fost? Și cum ți-ai luat surorile? Le-am luat de mână. Și ai ieșit cu ele afară."

Acum, mama și copii mai au doar o cameră.

AMBIANȚĂ "- Am crezut că mor! Nu am mai rămas cu nimic. Bucătăria s-a dus tot! Tot ce a fost, păturile, frigider, mașină de spălat. - Cum o să fie sărbătorile acestea pentru tine? - Mai grele. Tot cu speranță în Dumnezeu, altceva chiar nu am ce să fac."

Înainte de necaz, Alexandru își dorea un calculator și o bicicletă. Acum, singura dorință a mamei și a celor trei copii este să își refacă locuința distrusă de incendiu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2