Date companie
 
 
 
 

Audiere cu scandal a ministrului Funeriu, in Comisia de Educatie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : camera deputatilor, Funeriu, educatie, audiere, comisia, inexactitate
 

Audierea lui Daniel Funeriu la Comisia de Educație de la Camera Deputaților s-a transformat într-o ceartă între participanți. Protagoniștii au fost ministrul Educatiei si presedintele Comisiei, Cristian Dumitrescu. Parlamentarii l-au chemat pe Funeriu la audieri ca să-i ceară socoteală pentru rezultatele de la examenul de bacalaureat.

CRISTIAN DUMITRESCU, deputat PSD "Sunt uimit în primul rând cã ati venit la audieri!"

DANIEL FUNERIU, ministrul Educației "Pe bãncile rezervate Opozitiei si în special al unui partid din Opozitie sunt trei, patru deputati."

CRISTIAN DUMITRESCU, deputat PSD "10 De la Putere, sapte de la Opozitie, dacã nu aveti ochiul format, mai bine tãceti, cã e cel mai inteligent."

CRISTIAN DUMITRESCU, deputat PSD "Consider cã aveti un eșec fundamental în activitatea dumneavoastrã, ca urmare a acestei rate e absolventei la bac."

DANIEL FUNERIU, ministrul Educației "Acest bac a fost foarte bine organizat!"

CRISTIAN DUMITRESCU, deputat PSD "Mai piano si când vã dau cuvântul, da?"

CĂTĂLIN CROITORU, deputat PDL "Vedem cu totii la televizor elevi care au luat bacul si nu încheagã douã cuvinte în limba românã. Nu aud de la ei decât tot felul de prescurtãri, pe care si le-au bãgat în cap din sms-uri pe care le freacã toatã ziua."

În timpul discuțiilor cu deputații, ministrul Funeriu a găsit si un plural inedit cuvântului "inexactitate".

DANIEL FUNERIU, ministrul Educației "Vãd, vãd, vãd cã aveti tendinta sã tratati cu foarte mare spirit de glumã si întelegere propriile dumneavoastrã inexactitudini, care duc la decizii foarte grave, si sã fiti extrem de exigent cu certitudinile întemeiate ale altora."

Daniel Funeriu a mai avut probleme cu limba română si acum 3 luni, când i-a amuzat pe senatori, afirmand că substantivul "coleg" este de genul neutru.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2