Date companie
 
 
 
 

Autobuz în flăcări

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : flacari, autobuz
 

Momente de groază pentru mai mulți craioveni! Autobuzul în care se aflau a luat foc în plină stradă. La momentul izbucnirii flăcărilor, în autobuz se aflau opt pasageri, precum și șoferul acestuia. Din fericire, aceștia au reușit să iasă la timp din autovehicul, astfel că nimeni nu a fost rănit. Potrivit conducerii Societății de Transport Craiova, autobuzul era vechi, iar focul a izbucnit la motorul acestuia, în timpul deplasării. Autovehiculul a ars în întregime, iar flăcările puternice s-au extins și la două case care se aflau în zonă. Oamenii legii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauzele izbucnirii flăcărilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Troleibuz în flăcări ( 7 Iunie 2020 )

  Un troleibuz a fost cuprins de flăcări în centrul Capitalei! Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă.

 • Barcă în flăcări, la intrarea în portul turistic din Eforie Nord ( 14 Iulie 2019 )

  Panică la Eforie Nord! O barcă a luat foc, sâmbătă seară, la intrarea în portul turistic. Proprietarul a sărit în apă pentru a se salva. Martorii povestesc că au văzut flăcări mari care ieșeau din compartimentul motor.

 • Șofer de autobuz, bătut de un polițist ( 18 Mai 2019 )

  Șofer de autobuz, bătut de un polițist, după o șicanare în trafic! Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Brașov, este cercetat pentru agresarea unui șofer de autobuz, angajat al Regiei Autonome de Transport Brașov.

 • Un autobuz STB a lovit patru mașini și s-a oprit într-un bloc ( 29 Aprilie 2019 )

  Accident grav în Capitală! Un autobuz al liniei 163 din București care circula din direcția Gara Basarab spre Regie a lovit în zona Podului Basarab două mașini aflate în mers și alte două oprite în parcare. Apoi s-a oprit într-un bloc.

 • Un autobuz plin cu muncitori, răsturnat la Sibiu ( 9 Iulie 2018 )

  Accident grav, în această dimineață, la Sibiu! Un autobuz plin cu pasageri s-a răsturnat, la ieșirea din Sibiu spre aeroport. În autobuz se aflau 33 de pasageri. Dintre aceștia, 32 au fost transportați la spital, unul fiind în stare gravă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2