Date companie
 
 
 
 

Autobuze turistice supraetajate, pe strazile Bucurestiului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, autobuze, bucuresti
 

Autobuzele turistice supraetajate au revenit pe strãzile din Capitalã. Cei care doresc sa cunoasca asftel Bucurestiul, o pot face de la 10 dimineata si pana la 10 seara, in fiecare zi.

VOX copil: "Imi place (...) ca e foarte sus si mie imi plac inaltimile."

VOX: "Cred ca e un prilej pentru cei mici, dar si pentru noi sa învatãm cate ceva despre Bucuresti."

Cele patru autobuze turistice pleacã de la Casa Presei si strãbat Capitala pânã la Palatul Parlamentului. Un bilet costã 25 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii.


VOX: "De la inaltime arata altcumva decat de pe sol. (...) Vreau sa vad obiectivele turistice din mers, ca pe jos le vizitez, dar vreau sã le vãd din mers."

Turistii pot admira din autobuze Arcul de Triumf, Palatul Victoria sau Palatul Parlamentului.

BRÂNDUSA RAECEANU, purtãtor de cuvânt RATB: "Anul trecut am inregistrat peste 27.000 de turisti care au fost incantati de ce au vayut in Capitala noastra."

VOX: "E un oraº frumos! Chiar îmi place! Si dumneavoastrã? Da, si mie!"

Autobuzele au fost închiriate cu 60.000 de euro de la Primãria Constantei. Anul trecut, RATB a încasat din vânzarea biletelor 150 de mii de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 • Ceartă pe garduri ( 11 Februarie 2020 )

  Gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, în București, motiv de ceartă între premierul desemnat Ludovic Orban și primarul general al Capitalei! 

 • Ochelari de vedere gratuiți, pentru copiii din București ( 9 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, promite subvenții pentru copiii din București care au nevoie de ochelari. Edilul a anunța că, "în ciuda dificultăților financiare", va aloca peste 2 milioane de lei noului program de gratuități...

 • Truse de supraviețuire gratuite, pentru locatarii clădirilor cu bulină ( 9 Februarie 2020 )

  Bucureștenii care locuiesc în blocuri cu bulină roșie ar putea primi truse de supraviețuire! Asta prevede un proiect al Consiliului General al Municipiului București. Potrivit documentului, peste 5.800 de locatari din clădirile...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2