Date companie
 
 
 
 

Autorii crimei din comuna dâmboviteanã Bezdead au fost prinsi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, tineri, crima, batran, bezdead
 

Autorii crimei din comuna damboviteanã Bezdead au fost prinși! Este vorba despre trei tineri, de 21, 22 si 25 de ani, suspectati ca au ucis un bãtrân in varsta de 83 de ani, pentru a-i fura economiile. Ei si-au recunoscut fapta.

AMBIANTÃ "Sunteti vinovati? De ce l-ati lovit pe bãtrân? Nu v-a fost milã?"

Grozãvia a fost descoperitã de o vecina, duminicã dimineata. Potrivit anchetatorilor, tinerii au intrat în locuinta bãtrânului stiind cã acesta are în casã o suma mare de bani. Desi au cãutat peste tot, se pare cã nu au reusit sã gãseascã banii! Pe batran l-au lovit cu o bâtã în zona capului si cand au vazut ca nu mai misca au fugit. Bâta au aruncat-o în râul Ialomita. Anchetatorii au gãsit în casa victimei suma de 9.300 de lei si un cec de 19 mii de lei.

PETRE SAFTA, comisar sef, I.P.J. Dambovita "Pânã la momentul ãsta, din verificãri, se pare cã nu s-au luat sume de bani din casã, dar nu este cert, întrucât cel care stia ce sumã de bani are în casã este decedat."

VOX "- V-a spus ce a fãcut fiul dumneavoastrã? - Nu! - A omorât un bãrbat! - Nu e adevãrat!"

VOX "- A doua oarã când a venit mi-a spus în fatã ce s-a întâmplat. - Ce s-a întâmplat? - E vorba de o crimã. Nu cred eu cã a fãcut asa ceva"

Cei trei indivizi au fost arestati. Unul dintre suspecti este angajat la o unitate militarã din Bucuresti.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2