Date companie
 
 
 
 

Autoritățile fac ultimele pregătiri pentru alegerile locale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, alegeri, prefecti, rus, videoconferinta, dobre
 

Premierul Victor Ponta a avut ultima videoconferință cu prefecții, înaintea alegerilor locale de duminică, ocazie cu care le-a transmis acestora să uite de meciurile de fotbal de la EURO 2012 și să se concentreze total pe sarcinile de serviciu.

VICTOR PONTA, premierul României "Astăzi și mâine, nu se uită nimeni la Campionatul European de Fotbal! Sper să considerați toți că mâine este ziua cea mai importantă. Fără incidente, fără niciun fel de probleme grave! Vin și vă spun că nu mă interesează de la cine este candidatul. Luați măsuri ferme, dosare penale, amenzi, tot ceea ce e de făcut."

Victor Ponta a avut și un schimb de replici cu ministrul de Interne, Ioan Rus, pe seama banilor acordați angajaților M.A.I..

VICTOR PONTA, premierul României "Ieri, am avut o discuție cu vicepremierul, ministrul de Finanțe, și îmi spunea că dacă dăm niște bani de la fondul de rezervă pentru M.A.I.. Eu semnez, luni, dacă îmi arăți că organizați alegerile perfect și că nu sunt probleme, e bine!?

IOAN RUS, ministrul de Interne "Exagerați, domnule prim-ministru! Aia cu perfecțiunea nu știu cum arată. E și din cauză că avem un pic de benzină, motorină etc, desculți, flămânzi. Va fi mai dificil, dar ne descurcăm, oricum. Îl lăsăm pe Florin Georgescu să viseze frumos până luni, că nu ne dă banii, dar îi va da, altfel vom organiza un asalt asupra Finanțelor."

Potrivit ministrului delegat al Administrației, Victor Paul Dobre, în timpul campaniei electorale, desfășurate în intervalul 11 mai - 9 iunie, s-au înregistrat 2.380 de incidente. Campion, la acest capitol, este județul Dâmbovița, acolo unde au fost depistate 195 de nereguli.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2