Date companie
 
 
 
 

Autoritățile sunt obligate să furnizeze căldură din cauza frigului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploi, frig, agent termic
 

Primăriile vor începe furnizarea căldurii în casele românilor. Din cauza temperaturilor scăzute anunțate de meteorologi, autoritățile sunt obligate să înceapă distribuirea agentului termic. CET Grozăvești va fi primul care va trimite căldură în caloriferele celor racordați.

prin telefon: TUDOR POPESCU, expert energie: "Deci nu ne jucăm cu dreptul la sănătate al populației. (...) Tarifele la căldură se hotărasc de consiliile locale. (...) În București, gigacaloria de 300. (...) Căderea asta bruscă a temperaturii ne-a determinat pe noi să insistăm să pornească încălzirea orașului mai devreme. (...) Noi insistăm ca să pornim acum. Branșarea în București în Grozăvești se face luni dimineață."

Furnizarea căldurii va începe chiar de mâine. Chiar și așa, mulți preferă să tremure de frig pentru a nu plăti facturile încărcate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • În iulie, temperaturi caniculare și disconfort termic ( 29 Iunie 2020 )

  Val de căldură în iulie, avertizează meteorologii! Mercurul din termometre se va apropia de 40 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat, mai ales în zonele de câmpie.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Viiturile au făcut victime, ploile torențiale și inundațiile continuă ( 23 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 56 de ani a fost găsit, în această dimineață, fără suflare, în apa unui pârâu din județul Bihor. Tragedia s-a produs în satul Săliște de Vașcău. Omul, care a fost văzută ultima oară lângă pârâul...

 • Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor ( 17 Iunie 2020 )

  Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

 • 140 de locuințe și peste 200 de curți și anexe, inundate ( 16 Iunie 2020 )

  Dezastru provocat de ploile abundente, în majoritatea județelor din țară! 140 de locuințe, peste 200 de curți și anexe gospodărești, opt instituții publice și 21 de străzi din 20 de județe au fost grav afectate de ploile torențiale din ultimele 24 de ore.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2