Date companie
 
 
 
 

Autoritățile susțin că au luat măsuri pentru a lupta eficient cu ninsoarea și viscolul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, urgenta, populatie, masuri, autoritati, situatii, MAI, arafat
 

Autoritățile centrale au anunțat că au fost luate toate măsurile pentru a se interveni prompt în situații de urgență și pentru protejarea populației.

MONICA DAJBOG, purtător de cuvânt, M.A.I. ”Aproximativ 15.700 de pompieri, jandarmi, polițiști de frontieră și angajați ai autorităților locale au intervenit cu 868 de autospeciale în București și cele 35 de județe avertizate cu cod portocaliu și cod galben de ninsoare și viscol. M.A.I. are pregătită o rezervă de 22.400 de pompieri, jandarmi, polițiști și polițiști de frontieră, pregătiți să intervină în caz de urgență.”

VICTOR PONTA, premierul României ”Sper, în același timp, ca fiecare să înțeleagă că iarna să fie mai multă prudență. Să le transmiteți oamenilor să-și facă datoria.”

Forțele de intervenție și numărul utilajelor de deszăpezire au fost suplimentate în județele aflate sub cod roșu și portocaliu de viscol. De asemenea, armata este pregătită să intervină, în caz de necesitate.

prin telefon: RAED ARAFAT, secretar de stat, M.A.I. ”Există situații cu care ne confruntăm, dar se colaborează bine cu Ministerul Apărării și structurile M.A.I.. Mai multe forțe au fost dispuse, din cele cu cod roșu, către cele cu cod portocaliu, și au fost folosite în aceste intervenții.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Verificări aspre, pe litoral ( 3 Iulie 2020 )

  Se înăspresc controalele în toată țara! Secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu a anunțat că echipe operative vor face verificări pe litoral. Unde nu sunt respectate regulile se poate chiar suspenda activitatea, spune Despescu.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Măsuri speciale, pentru Evaluarea Națională ( 14 Iunie 2020 )

  Elevii de clasa a VIII-a vor susține, începând de mâine, Evaluarea Națională. Ministerul Educației și Ministerul Sănătății au emis un ordin comun care impune aplicarea unor măsuri speciale în școli, în scopul...

 • Ștrandurile și piscinele, redeschise de luni ( 13 Iunie 2020 )

  De luni, cluburile de vară cu piscine exterioare pot primi iarăși clienți. Administratorii sunt obligați să respecte normele de prevenire a răspândirii coronavirusului stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului...

 • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

  Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2