Date companie
 
 
 
 

Autostrada Arad Timișoara a intrat în reparații la mai puțin de un an de la reabilitare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, reparatii, timisoara, autostrada, soferi, crapaturi, denivelari
 

La mai putin de un an de când a fost datã în folosintã, autostrada ce leaga Aradul de Timisoara a intrat în reparatii. Șoferii au ajuns să facă slalom printre crãpãturi si denivelãri, asa cã autoritãtile au impus noi limite de vitezã.

AMBIANTÃ "Facem niste reparatii, mai multe nu stiu."

TEODOR TUDOR, politia autostrãzi "Aceste deficiente a pãrtii carosabile au apãrut pe autostarda A 1 prin modul de îmbinare între partea carosabilã si platformele podurilor. Se reaseazã fundatia si se reaseazã stratul asfaltic."

În aceste conditii, viteza a fost restrictionatã de la 100, la 60 de km la orã, pentru cã denivelarile din asfalt sunt adevãrate capcane.

TEODOR TUDOR, politia autostrãzi "Ele prezintã un pericol mare pentru conducãtorii auto atât privind pierderea controlului autoturismelor la viteze mari, cât si prin schimbarea benzilor de circulatie fãrã sã se asigure. Ajung la ceste denivelãri schimbã banda ca sã evite avarierea masinii si pot intra în coleziune."

Autostrada Arad- Timisoara are o lungime de 32,25 de kilometri și a fost data în folosintã în decembrie anul trecut. Tronsonul a fost ianugurat de premierul, la acea vreme, Emil Boc, și de ministrul Transporturilor de atunci, Anca Boagiu. Cei doi au testat calitatea lucrării cu ajutorul unui pahar cu apă pus pe bordul masinii care a rulat pe Autostrada Arad-Timișoata, la volan fiind chiar primul ministru. Rezultatul li s-a părut mulțumitor celor doi demnitari. Pentru constructia tronsonului s-au cheltuit peste 135 de milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Containere pentru triaj epidemiologic, la Timișoara ( 9 Noiembrie 2020 )

  Șase containere formează o nouă zonă de triaj epidemiologic la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Timișoara. Acestea au fost aduse de la rezerva de stat a României și sunt...

 • Lucrările de reabilitare la DN 76, în ritm alert ( 1 Noiembrie 2020 )

  În sfârșit, se mișcă lucrările pe Drumul Național 76 Oradea-Deva! A fost supranumit „dezastrul național”, „drumul rușinii” ori „drumul incompetenței guvernanților”, după ce lucrările de reabilitare, începute în 2007...

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • Trei câini au omorât toți cangurii de la Grădina Zoologică din Timișoara ( 23 Septembrie 2020 )

  Masacru, la Grădina Zoologică din Timișoara! Trei câini au reușit să pătrundă în habitatul cangurilor și au ucis toate cele șase animale existente în spațiul respectiv, adică, doi masculi si patru femele.

 • Tronsonul de autostradă Iernut - Chețani, deschis circulației ( 18 Septembrie 2020 )

  O nouă arteră rutieră importantă, deschisă circulației! Tronsonul Iernut - Chețani, parte din Autostrada Transilvania, însemnând aproape 18 kilometri de șosea în plus, a fost inaugurat, astăzi. La inaugurarea tronsonului...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2