Date companie
 
 
 
 

Autostrada Arad Timișoara a intrat în reparații la mai puțin de un an de la reabilitare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, reparatii, timisoara, autostrada, soferi, crapaturi, denivelari
 

La mai putin de un an de când a fost datã în folosintã, autostrada ce leaga Aradul de Timisoara a intrat în reparatii. Șoferii au ajuns să facă slalom printre crãpãturi si denivelãri, asa cã autoritãtile au impus noi limite de vitezã.

AMBIANTÃ "Facem niste reparatii, mai multe nu stiu."

TEODOR TUDOR, politia autostrãzi "Aceste deficiente a pãrtii carosabile au apãrut pe autostarda A 1 prin modul de îmbinare între partea carosabilã si platformele podurilor. Se reaseazã fundatia si se reaseazã stratul asfaltic."

În aceste conditii, viteza a fost restrictionatã de la 100, la 60 de km la orã, pentru cã denivelarile din asfalt sunt adevãrate capcane.

TEODOR TUDOR, politia autostrãzi "Ele prezintã un pericol mare pentru conducãtorii auto atât privind pierderea controlului autoturismelor la viteze mari, cât si prin schimbarea benzilor de circulatie fãrã sã se asigure. Ajung la ceste denivelãri schimbã banda ca sã evite avarierea masinii si pot intra în coleziune."

Autostrada Arad- Timisoara are o lungime de 32,25 de kilometri și a fost data în folosintã în decembrie anul trecut. Tronsonul a fost ianugurat de premierul, la acea vreme, Emil Boc, și de ministrul Transporturilor de atunci, Anca Boagiu. Cei doi au testat calitatea lucrării cu ajutorul unui pahar cu apă pus pe bordul masinii care a rulat pe Autostrada Arad-Timișoata, la volan fiind chiar primul ministru. Rezultatul li s-a părut mulțumitor celor doi demnitari. Pentru constructia tronsonului s-au cheltuit peste 135 de milioane de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2