Date companie
 
 
 
 

Autostrada București-Ploiești și tronsonul Medgidia-Cernavodă, inaugurate neterminate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, bucuresti, ploiesti, inaugurare, cernavoda, medgidia, tariceanu, atostrada
 

Inaugurare a autostrăzii București-Ploiești cu restricții de viteză! După patru termene amânate și un an și jumătate de așteptări, acum putem circula între cele două orașe pe noua autostradă, încă nefinalizată, cu o viteză de maximum 80 kilometri pe oră. Cu această ocazie, premierul Victor Ponta chiar a ținut sã facã și o glumă: cine merge la munte, nu se întoarce în aceeași zi, a spus șeful guvernului.

AMBIANȚÃ "Unde e plăcuța? Conceput de Tăriceanu, tăiat de Ponta. Vă rog să puneți plăcuța."

VICTOR PONTA, premierul României "Nu se pot întoarce, merg într-un singur sens. Pai, doamna, când merg la munte, se întorc duminica, așa ar trebui să facă oamenii normali. Dacă vrei să te duci și să te intorci într-o zi, te duci până la Ploiesti și te întorci."

Constructorii ne anunță însă că vom mai avea de așteptat doi ani până când autostrada va fi finalizată în totalitate.

SEPTIMIU BUZAȘU, secretar de stat, Ministerul Transporturilor "În mod normal contractul pentru autostrada Bucuresti Ploiesti se va termina în doi ani, pentru că sectorul de la Moara Vlasiei la Bucuresti va fi gata conform contactului."

Din cei 62 de kilometri ai autostrăzii, doar 56 sunt gata. De asemenea, șoferii care vor să meargă până la Ploiești, trebuie să se asigure însă, deoarece pe drum nu există nicio benzinărie.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, fost premier "Pe 60 de km nu e o distanta la care sa necesite statie de benzina pe autostrada."

Întreg sectorul de autostradă a costat 450 de milioane de euro și devine o alternativa la DN1, unul dintre cele mai aglomerate drumuri din tara. Tăieri de panglici și pe autostrada București-Constanța. De astăzi, vom putea merge pânã la Constanța doar pe autostradã. Existã și o veste proastã însã: trebuie sã circulãm ca pe un drum național: pe o singurã bandã, cu cel mult 80 de kilometri pe orã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2