Date companie
 
 
 
 

"Aventură în țara lui Oz", pentru copiii de la Școala Nr. 59

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, teatru
 

"Aventură în țara lui Oz"! Pe scena sălii de spectacole a Universității Populare Ioan I. Dalles din Capitală au jucat copiii Școlii Nr. 59. Cei mici au fost însoțiti de părinti și bunici care i-au încurajat pe scenă.

AMBIANȚĂ  "A fost odată ca niciodată o fată veselă și cuminte"

AMBIANȚĂ ( Elevii pe scenă interpretează piesa )

VOX, copil  "Numele meu este Oana Ifrim și joc rolul lui Dorothy într-un spectacol foarte frumos, e vorba despre o fetiță care are un cățeluș și casa ei e luată de uragan și ea este la fel, apoi uraganul o lasă în jos, o lasă în țara lui Oz și ea o întâlnește pe zâna cea bună."

AMBIANȚĂ (Danseaza pe scena)

VOX, copil "Apar eu, adică leul cel laș și mă ia și pe mine pentru că vreau curaj."

DANA IFRIM, asistent actorie:  "Copii sunt foarte entuziasmați așa am observat noi. Eu în calitate de părinte și asistent al atelierului de actorie, am observat clar o evoluție a lor de anul trecut și până acum, sunt mult mai dezinvolți, mult mai curajoși, pe partea de dicție au căpătat abilități din ce în ce mai clare și mai evidente."

Mai mult, copiii sunt și cursanți ai unei școli de actorie.

MARIA GEOROIU, profesor coordonator actorie: "Am început acest proiect în urmă cu 11 luni, (...) și ne bucurăm că peste o lună împlinim un an, suntem la al doilea spectacol de teatru, a pornit inițial ca un curs de dezvoltare personală pentru copiii care au vârsta cuprinsă între cinci și nouă ani, între timp i-am adus la un nivel destul de înalt."

Spectacolele vor continua la acest sfârșit de săptămână.

MINA BAOR, referent de specialitate, Universitatea Populară Ioan I. Dalles: "Vor avea loc reprezentații, spectacole de teatru, de magie, recital de pian... În foaierul Universității sunt expuse o mulțime de produse care sper să vă bucure."

La sfârșitul piesei de teatru, elevii Scolii Nr. 59 au coborât de pe scenă în aplauzele publicului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O șansă la educație ( 26 Martie 2021 )

  Nevoile copiilor din țara noastră sunt foarte diferite, în funcție de mediul în care cresc și de posibilitățile financiare ale familiei din care fac parte. În timp ce unii micuți duc o copilărie lipsită de griji, jucându-se fericiți, primind dulciuri și cadouri scumpe, pentru alții accesul la tehnologie rămâne doar un vis. Chiar și înainte de situația pandemică, mersul la școală reprezenta un lux pentru copiii defavorizați. Școala online a arătat o dată în plus aceste diferențe. La început de 2021 statisticile arătau că aproape un sfert de milion de elevi nu aveau acces la internet. Așa că nu este de mirare că rata abandonului școlar înregistrează creșteri.

 • Formularul de consimțământ pentru testarea antigen a elevilor, modificat ( 7 Februarie 2021 )

  Formularul de consimțământ al părinților, pentru testarea antigen rapidă a elevilor în cazul apariției simptomelor de infectare cu SARS CoV-2, va suferi modificări, la două zile de la publicarea pe site-ul Ministerului Sănătății.

 • Au fost stabilite condițiile în care începe școala pe 8 februarie ( 5 Februarie 2021 )

  Condițiile în care va începe școala, în 8 februarie, au fost clarificate. Din start, școlile își deschid porțile în funcție de incidența infectărilor cu SARS CoV-2 la mia de locuitori. Ministerul Educației a publicat pe site-ul edu.ro...

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Condițiile privind desfășurarea noului an școlar, stabilite de Ministerul Educației ( 1 Septembrie 2020 )

  În sfârșit, autoritățile au stabilit condițiile privind începerea anului școlar! Ministrul Educației, Monica Anisie a dat asigurări, astăzi, că a pregătit revenirea elevilor la școală în condiții de siguranță. Ea a precizat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2