Date companie
 
 
 
 

Avertismente ignorate, tragedii pe litoralul Mării Negre

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tragedie, litoral
 

Tragedie pe litoral! O femeie și-a pierdut viața, după ce a ignorat avertismentele salvamarilor și s-a aventurat în valurile înalte de trei metri. Alți câțiva temerari au fost salvați în ultima clipă din ghearele mării învolburate. 

AMBIANȚĂ resuscitare 

Inconștiența îi putea fi fatală acestui bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Alba. EL a fost găsit plutind aproape de țărm, de salvamarii din Mamaia. 

VOX salvamar "M-am gândit că face pluta, fiind și alți turiști pe lângă el. (...) Mi-am dat seama că se înecase, l-am scos, am chemat ajutor prin stație."

AMBIANȚĂ salvamar vorbește la walkie-talkie "Pentru toți salvamarii: rămâne aceeași regulă. Nu intră nimeni în apă." 

În cele din urmă, inima bărbatului a început din nou să bată și a fost dus la spital. Nu același noroc l-a avut o femeie în Costinești, intrată în apă cu nepoata ei. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea și au declarat-o moartă. 

AMBIANȚĂ turista in apa, salvamarul fluiera 

VOX salvamar "Ne chinuim de 3 zile cu ei. Nu ne ascultă. Unii se duc în larg." 

VOX "Prima dată, mi-a fost puțin teamă de valuri, dar este destul de interesant." 

În unele cazuri, salvamarii au chemat și poliția, pentru a-i convinge pe turiști să iasă din apă. 

AMBIANȚĂ oameni mulți în apă« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agențiile de turism au pregătit oferte atractive, pentru sezonul estival ( 12 Mai 2021 )

  Oferte turistice atractive, pentru sezonul estival! Posibilele relaxări ale restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus le dau speranțe românilor care vor să călătorească vara aceasta. Agențiile de turism...

 • Un tânăr de 22 de ani a murit, după ce a căzut într-o fântână ( 30 Septembrie 2020 )

  Un tânăr de 22 de ani din județul Vaslui a murit, după ce a căzut într-o fântână aflată în lucru. El a fost acoperit de pământ, pentru că pereții puțului nu erau încă betonați. Mai multe echipe de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au intervenit la locul incidentului.

 • Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat ( 11 August 2020 )

  Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat. Ore întregi s-au chinuit pompierii să-l scoată de sub pământ. Nenorocirea s-a produs între localitățile Tureni și Petrești.

 • Invazie de alge marine, pe litoralul românesc ( 9 August 2020 )

  Invazie masivă de alge, pe litoralul românesc! Reprezentanții Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral au transmis un mesaj public, în care precizează că utilajele strâng, în fiecare noapte, cantități uriașe...

 • ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020 ( 21 Iunie 2020 )

  Încep verificările pe litoral! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020. Potrivit ANPC, verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral demarează în luna iulie.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2