Date companie
 
 
 
 

Avertismente ignorate, tragedii pe litoralul Mării Negre

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tragedie, litoral
 

Tragedie pe litoral! O femeie și-a pierdut viața, după ce a ignorat avertismentele salvamarilor și s-a aventurat în valurile înalte de trei metri. Alți câțiva temerari au fost salvați în ultima clipă din ghearele mării învolburate. 

AMBIANȚĂ resuscitare 

Inconștiența îi putea fi fatală acestui bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Alba. EL a fost găsit plutind aproape de țărm, de salvamarii din Mamaia. 

VOX salvamar "M-am gândit că face pluta, fiind și alți turiști pe lângă el. (...) Mi-am dat seama că se înecase, l-am scos, am chemat ajutor prin stație."

AMBIANȚĂ salvamar vorbește la walkie-talkie "Pentru toți salvamarii: rămâne aceeași regulă. Nu intră nimeni în apă." 

În cele din urmă, inima bărbatului a început din nou să bată și a fost dus la spital. Nu același noroc l-a avut o femeie în Costinești, intrată în apă cu nepoata ei. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea și au declarat-o moartă. 

AMBIANȚĂ turista in apa, salvamarul fluiera 

VOX salvamar "Ne chinuim de 3 zile cu ei. Nu ne ascultă. Unii se duc în larg." 

VOX "Prima dată, mi-a fost puțin teamă de valuri, dar este destul de interesant." 

În unele cazuri, salvamarii au chemat și poliția, pentru a-i convinge pe turiști să iasă din apă. 

AMBIANȚĂ oameni mulți în apă« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Național FM, cu ”Matinal Efervescent” pe litoral ( 27 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11...

 • Național FM, pe litoral ( 26 August 2019 )

  Matinal Efervescent pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2