Date companie
 
 
 
 

Avertizare meteo de viscol și ninsori, valabilă pentru 17 județe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vremea, ninsori, viscol, cod, galben
 

Vremea se răcește semnificativ în acest final de săptămână! Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ninsori și viscol, valabilă la nivelul întregii țări de vineri până duminică. 17 județe ale țării vor intra sub avertizare cod galben de ninsori puternice și viscol. Este vorba de județele Suceava, Neamț, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Hunedoara , Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea și Buzău.

COSMINA STOIAN, reporter "Potrivit meteorologilor, până duminică la ora 22.00, vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 45…50 km/h și de peste 60…70 km/h la munte, iar pe parcursul zilei de duminică, și în sud-estul țării. Temporar în zona montană va ninge. Local în Transilvania, sudul Moldovei și, din a doua parte a zilei de sâmbătă, și în Muntenia și vestul Dobrogei vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă."

Pentru duminică, sunt anunțate precipitații care, la munte și în Moldova se vor transforma în ninsori. Va ninge și în Muntenia și Dobrogea. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ninsori slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 si 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -10 și -1 grad Celsius. Vremea se răcește și în Capitală. Cerul va avea înnorari, iar spre seară și noaptea va crește probabilitatea pentru precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare sau lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3...5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade Celsius.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2