Date companie
 
 
 
 

Bãrbat mort dupã ce a fos împușcat la vânatoare, în Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impuscat, vanatoare
 

Partidã de vânãtoare încheiatã tragic. Un bãrbat din Argeș a fost împușcat în cap și a murit la spital. Colegul care a tras susține cã a confundat victima cu un animal. 9 vãnãtori și 2 gonaci din localitatea argeșeanã Uda au participat la partida de vânãtoare care a avut loc în timpul nopții. Bãrbații vânau mistreți și vulpi. Victima, în vârstã de 75 de ani, a fost nimeritã în cap de mai multe alice.

AMBIANțÃ (vanatorul care a tras): "Ce s-a intimplat? Spuneti-ne si noua, a fost accident, ce s-a intimplat? Da!"

Vânãtorul a fost dus la spital, dar a murit dupã câteva ore.

dr. MARIUS PASCU, purtãtor de cuvânt Spitalul Județean Argeș: "Leziunile pe care le avea erau foarte grave, inca de la venire s-a constata lucrul acesta (...) din pacate, supravietuirea a mai ffost de cateva ore (...) era impossibil transferul, era imposibila supravietuirea cu aceste leziuni!"

Toți cei care au participat la vânãtoare au fost audiați de poliție. Cel care și-a împușcat colegul a declarat cã l-a confundat cu un animal.

NICOLAE BACIU, șeful Serviciului Arme și Muniții din Poliția Argeș: "Vanatoarea a fost organizata defectuos. L-a confundat cu un animal? Da, nu a stiu ca sa asezat in fata dumnealui."

DAN DINU, purtãtor de cuvânt IPJ Argeș: "Fata de toti participantii se va dispune inceperea urmaririi penale ptr nerespectarea masurilor organizatorice pe timpul desfasurarii partidelor de vanatoare si ptr celalalt care a tras (...) vom extinde bine-nteles cercetarile ptr ucidere din culpa!"

Polițiștii spun cã vãnãtorii vor trebui sã predea armamentul la sediul poliției.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2