Date companie
 
 
 
 

Bãtut de un politist, din cauza cã a râs pe stradã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : deva, politist, tanar, agresat, rada, strada
 

Un tanar din Deva sustine ca a fost batut de un politist pentru ca si-a permis sa rada pe strada. Politistul, care se afla in afara orelor de program, se apãrã însã, si declarã cã el a fost primul agresat.

MARIUS POGAN, tânãrul bãtut "Am venit de la bar ametiti si în drum spre casã ne-am întâlnit cu persoana respectivã. Si s-a uitat urât la mine, m-am uitat si eu si a început sã îmi vorbeascã urât, i-am vorbit si eu si au început înjurãturile. -Dar de ce s-a uitat urât? Cã ai râs? -Da, râdeam!"

Tinerii au plecat apoi acasã la un prieten, dar au fost urmariti de agresor, insotit de alte trei persoane. Potrivit victimei, acestia au spart geamul usii de la scara blocului, au fortat intrarea în apartament si l-au bãtut crunt pe unul dintre bãieti.

MARIUS POGAN, tânãrul bãtut "Prietenii meu au apucat sã fugã, eu am rãmas si m-au bãtut! -Doar el te-a bãtut sau si ceilalti? -Toti patru. -Cel care te-a bãtut era politist? -Da. -În afara serviciului? -Da.-Cu ce te-a bãtutu? -Cu liviera si cu pumnii si picioarele!"

Tânãrul agresat a ajuns la spital cu leziuni puternice în zona capului, fetei si picioarelor. Potrivit certificatului medico-legal, acesta necesitã zece zile de îngrijiri medicale. El are de gând acum sã îl dea în judecatã pe agresor. La rândul lui, politistul le-a declarat colegilor cã el a fost agresat.

BOGDAN NITU, I.J.P. Deva "În primã fazã, mentionãm cã acesta a fost victima agresiunii altor trei persoane, ulterior vom stabili în ce mãsurã a intervenit legal sau nu în desfãsurarea ulterioarã a faptelor!"

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat intre colegul lor si tanarul care a depus plangere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 • Interlopul suspectat de uciderea lui Emi Pian, dus la audieri ( 7 August 2020 )

  Uciderea interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, continuă să stârnească mari controverse. Principalul suspect în cazul de omor este Ciprian Napy, un interlop în vârstă de 27 de ani din clanul Rinu, care acționează...

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 • Tânără amendată pe motiv că l-a criticat pe primar pe facebook ( 15 Aprilie 2020 )

  Românii sunt amendați și pentru postările de pe rețelele de socializare, nu numai pentru încălcări ale restricțiilor impuse prin ordonanțe militare. Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki...

 • Șefii din Poliție, acuzați că impun normă la amenzi ( 15 Aprilie 2020 )

  Acuzații grave! Un polițist din Timiș susține că agenților li se solicită, de către șefii lor, să dea cât mai multe amenzi, în această perioadă. Valer Kovacs, polițist în cadrul I.P.J. Timiș și președinte al filialei Timiș...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2