Date companie
 
 
 
 

Bãtuți crunt, în noaptea de Revelion

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, baiat, primar, petrecere, tineri, suceava, politie, club, revelion, iubita, bodyguard
 

Noaptea de revelion nu a fost numai petrecere si veselie! Doi tineri din Suceava au ajuns la spital, după ce au fost snopiți în bãtaie, într-un club exclusivist din oraș. Potrivit tinerilor, au fost bătuți chiar de bodyguard localului.

AMBIANȚÃ "- Uitați ce are el! Uitați ce are pe cap! Nu mi se pare corect sã i se facã așa ceva, doar pentru ca ea s-a izbit in mine!"

VOX "M-a scos afară si mi-a dat cu picioarele in cap. El era trântit jos si-i dădea cu picioarele in cap. Atunci am intervenit si mi-a dat cu cotul, aici, în maxilar!"

Scandalul a început din cauza iubitei bodyguardului.

VOX "Prietena unui bodyguard s-a izbit de mine, dupa care s-a întors și m-a luat de cap. El s-a bãgat, fiind prietenul meu!"

Victimele au făcut plângeri la poliție. Tot la Suceava, o tânãrã de 18 ani a ajuns pe mâna medicilor, dupã ce a fost pur și simplu cãlcatã în picioare, de iubitul ei. Bãiatul, fiul unui primar din județul Suceava, era supãrat din cauză că fata intenționa sã-l pãrãseascã.

RADU CRISTIAN, medic, U.P.U., S.J.U. Suceava "Speriată rau, foarte speriată! A fost lovită cu pumnii, cu picioarele? - Din câte spune ea, și cu pumnii, si cu picioarele! Membrul superior stâng, hemitorace stâng, regiunea lombară, ambele membre inferioare, are mai multe lovituri!"

Ca să-l tragă la răspundere pe individ pentru agresarea fetei, polițiștii așteaptă ca victima să depuna reclamație pentru vatamare corporală. În funcție de zilele de spitalizare ale tinerei, agresorul ar putea fi pedepsit cu inchisoarea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2