Date companie
 
 
 
 

Băiatul dispărut în urmă cu zece zile, găsit mort într-un lac

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raport, baiat, dolj, copil, mort, pescar, lac, medicina, legala, distrofie, carna, musculara
 

Final tragic în cazul băiatului de 14 ani din localitatea Cârna, județul Dolj, care dispăruse în urmă cu mai bine de zece zile! După ce a fost căutat de polițiști, jandarmi și localnici cu drone și câini de urmă, Cristi a fost descoperit fără suflare într-un lac. Părinții au sperat până în ultimul moment că îl vor găsi în viață. Din păcate, acum se pregătesc de înmormântare.

AMBIANȚĂ "Nu mai pot! Copilul meu."

Băiatul a fost găsit la șase kilometri de sat, în mijlocul unui lac. Un pescar a fost cel care a zărit cadavrul în apă și a dat alarma.

VOX "- 30 de metri m-am apropiat și am văzut și am sunat Poliția. - Ce ai văzut? - Haina pe el neagră."

Cristi suferea de distrofie musculară și era sub tratament. Ultima dată, el a fost văzut când s-a urcat în căruța unor vecini, dar aceștia spun că l-au dat jos la ieșirea din sat. De atunci, a fost căutat zi și noapte în zona mlăștinoasă de lângă localitatea Cârna.

VOX "Nu putea să ajungă el pâna aici, sub nicio formă. Pentru că avea probleme, mergea greu și îi venea puțin leșin, cădea jos și stătea acolo jos."

Trupul băiatului a fost dus la Medicină Legală, pentru necropsie. Anchetatorii așteaptă raportul legiștilor, pentru a vedea din ce cauză a murit copilul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2