Date companie
 
 
 
 

Bal mascat, pentru turistii de la Baile Felix

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, baile, felix, bal, mascat
 

Mare bal, mare, la Băile Felix, în prima seară a noului an. Marinari de pe Titanic, pirați din Caraibe, baroni din povești și șatre de țigani din telenovele s-au distrat pe cinste, după Revelion, la carnavalul măștilor și costumelor trăznite. Turiștii au avut în pachetul de Revelion și carnavalul de duminică-noapte. Distracția a inclus tombole cu premii și concursuri pentru cel mai traznit costum sau cel mai popular personaj.

VOX "Eu sunt șeic de la Golf. Am cămilă, am mașină, am petrol. Două puțuri de petrol, am."

VOX  "- În fiecare an, schimbăm ținuta. - De unde veniți? - Din Petroșani."

Surpriza carnavalului a fost Titanicul, dar nu cel scufundat, ci un vas al anului 2012.

VOX "- Ați scos Titanicul la suprafață? - Da, dar să știți că nu ne mai scufundăm. Acesta e noul Titanic din 2012. Aseară, l-am fabricat. (...) Pirat din București ca sunt multi pirati din Bucuresti, am ales pe cel mai prapadit ca piratii adevarati."

Nu doar cei 200 de turiști au venit cu costumați de carnaval, ci și angajații localului.

VOX "Le-am ales ca să fie mai lejer. Ne-am simțit foarte bine de Revelion, dar încătușați de cravată."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sfințirea Izvorului Minunilor, la Stâna de Vale ( 7 Ianuarie 2020 )

  Agheazma folosită în ziua de Sf. Ioan Botezătorul pentru stropirea caselor este cea sfințită de Bobotează, penultima sărbătoare de iarnă. De Bobotează, preoții sfințesc apele, inclusiv pe cele curgătoare, un ritual...

 • Turiști străini în România ( 16 Septembrie 2019 )

  Peste un milion de turiști nerezidenți au vizitat România, în primul semestru al acestui an! Anunțul a fost făcut de Institutul Național de Statistică.

 • Programul ”Litoralul pentru toți”, la start ( 29 August 2019 )

  Începe Programul Litoralul pentru toți! De la 1 septembrie turiștii sunt așteptați cu prețuri de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele le pot cumpăra și cu vouchere de vacanță. Mulți dintre turiștii care și-au petrecut vara pe litoral...

 • Stâna de Vale, stațiunea aventurilor din Apuseni ( 11 August 2019 )

  Aer curat și distracție nonstop, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare weekend, renumita stațiune montană.

 • Aplicația Sea Status te ferește de pericolele mării ( 20 Iulie 2019 )

  A fost lansată o aplicație care te salvează de la înec! Sea Status, platforma online lansată de Asociația Națională a Scafandrilor Profeșioniști și a Salvamarilor din România, este un instrument de ajutor pentru turiștii aflați pe litoral.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2