Date companie
 
 
 
 

Balul bobocilor a fost anulat la un liceu din Drobeta Turnu-Severin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : liceu, isu
 

Dezamăgire pentru 500 de elevi de la un liceu din Drobeta Turnu-Severin! Aceștia și-au pregătit ținutele pentru balul bobocilor, însă cu două ore înainte să înceapă petrecerea, pompierii au închis sala de spectacole pentru că nu îndeplinește normele de securitate la incendiu. Adolescenții au fost nevoiți să plece acasă.

AMBIANȚĂ (sigiliu pompieri)

VOX: "Am închiriat rochii si ne-am pregatit, au fost weekend-uri pierdute."

VOX: "Sunt destul de suparată pentru că nu mi se pare corect. Ne-am pregătit foarte mult pentru acest eveniment și bani și toate chestiile."

VOX: "Noi de trei luni ne tot pregătim și nu e drept ca cineva să vina și să își bată joc de munca noastră."


VOX, reprezentant, I.S.U. "Au fost desființate două căi de evacuare a persoanelor. A fost desființată instalația de securitate la incendiu, siguranța noastră și a lor este mai presus de orice manifestare."

VOX, patron: "Cel mai nefericit moment. Faptul că s-a închis sala de spectacol nu este o mare problemă pentru că o vom remedia."

Patronul a primit și o amenda de 30.000 de lei. În final bococii s-au liniștit când au aflat că petrecerea pe care au organizat-o va fi reprogramată curând în alt loc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Elevă agresată de colege, într-un liceu din Timișoara ( 9 Iunie 2021 )

  Caz grav de bullying, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timișoara! O elevă cu nevoi speciale a fost agresată de către două colege, spre amuzamentul altor adolescenți, care asistau la scenă.

 • Vântul puternic a făcut ravagii, în județul Bihor ( 24 Mai 2021 )

  S-a abătut urgia, aseară, peste localitea Nojorid, în județul Bihor. În doar câteva minute, vântul puternic a măturat totul în cale. Țiglele de pe case au zburat în topate părțile, zeci de gospodării au fost...

 • Nereguli grave, în școlile din Capitală, înaintea începerii cursurilor ( 11 Septembrie 2020 )

  Nereguli grave descoperite de inspectorii ISU în școlile din Capitală, cu doar câteva zile înainte de începerea cursurilor! Ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au efectuat, în ultima săptămână, mai multe controale la unitățile de învățământ din Municipiul București și din județul Ilfov.

 • Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor ( 17 Iunie 2020 )

  Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

 • Ar putea fi permis, în curând, accesul la liceu al elevilor cu medii sub 5 ( 22 Noiembrie 2019 )

  O nouă perspectivă pentru elevi! Ministerul Educației supune dezbaterii publice un proiect menit să modifice un ordin al fostului ministru, care interzicea accesul la liceu al elevilor cu medii sub 5. Astfel, potrivit noilor...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2