Date companie
 
 
 
 

Băncile acordă credite speciale, pentru achiziția de locuințe aflate în executare silită

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : credite, banci, rate, locuinte, romani, executare, silita
 

Credite speciale, pentru achiziția de locuințe aflate în executare silită! Este strategia pe care au pus-o la punct băncile, cu scopul de a rezista în fața valului de credite ipotecare neperformante. Zeci de mii de români au accesat credite de zeci sau chiar sute de mii de euro, pentru a cumpărat case și apartamente supraevaluate, iar acum au ajuns în imposibilitatea de a plăti ratele la bănci.

DORINA GONȚ, executor judecătoresc "Aceste imobile, din cauza litigiului cu care sunt grevate, au un preț de pornire al licitației cu 15-20% mai mic."

MIHAI RĂUȚĂ, reprezentant bancă comercială "Cel care dorește să achiziționeze ajunge să plătească cu 30-40% mai puțin, față de prețul unui apartament de pe piață."

Mare atenție, însă! Cine vrea să se împrumute la bancă, pentru a cumpăra o locuință executată silit, trebuie să specifice de la bun început că vrea să o adjudece cu plata în rate. Altfel, cumpărătorul este obligat să achite întreaga sumă licitată, în cel mult o lună. În cazul în care nu achită, pierde casa!

DIANA TARUS, analist financiar "Va fi anulată licitația, imobilul va fi scos din nou la vânzare, iar toate costurile vor fi suportate de cel care nu a reușit să livreze banii la timp."

În condițiile în care nu găsesc cumpărători pentru locuințele aflate în executare silită, iar numărul împrumuturilor restante crește, băncile îi dau pe rău-platnici pe mâna recuperatorilor de credite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2