Date companie
 
 
 
 

Banii pentru stimulente mai întârzie câteva zile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : angajati, bani, protest, stimulente, Ministru de Finante, Gheorghe Ialomiteanu
 

Protestul angajatilor de la finante l-a inmuiat pe ministrul de finante, Gheorghe Ialomitianu. Desi oamenii nu si-au primit inca banii pentru stimulentele promise de conducere, autoritatile spun că sumele vor fi virate în câteva zile. Si asta dupã ce listele cu repartizarea banilor vor ajunge la Ministerul de Finante. Nu toatã lumea va primi, insa, aceste stimulente.

GHEORGHE IALOMITIANU - Ministrul de Finante: ''Noi am repartizat un coeficient si în functie de fondurile constituite si acei coeficienti si în functie de persoanele care au rezultate deosebite, stimulentele se vor repartiza si cred cã în cel mai scurt timp vor primi banii oamenii care au muncit!"

SORIN BLEJNAR - presedinte ANAF: "- Care sunt judetele cu sumele cele mai mari arondate? - Prahova, cu 1.34.- Cele mai mici?- Sunt vreo sapte, sau opt sau zece cu 0,42. (...) Olt, Teleorman, Sãlaj, judetele mici! (...) Nu s-au acordat stimulente medii deocamdatã nici pentru directori nici pentru ceilalti angajati. "

Si la ministerul Muncii continuă negocierile cu sindicalistii din educatie pe tema grilei de salarizare. Dupa ce la inceputul saptamanii nu au ajuns la vreo concluzie, cele doua părti vor relua joi negocierile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2