Date companie
 
 
 
 

Banii platiti de suceveni pentru incalzire, delapidati de casierul societatii de distributie a agentului termic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : plata, incalzire, facturi, debransare, termica, casier, delapidare, suceveni, somatii, societate
 

Mii de suceveni au primit somatii pentru plata facturii la incalzire, in care se stipuleaza ca in caz de neplata vor fi debransati de la reteaua de distributie a agentului termic. Asta cu toate ca oamenii isi achitasera facturile! Revoltati, administratorii asociatilor de proprietari s-au prezentat cu situatiile de plata la societatea de distributie, ca sa arate ca facturile erau, de fapt, achitate. In plus, au anuntat politia! Asa s-a ajuns la concluzia ca de vinã pentru aceastã situatie ar fi casierul societãtii care furnizeazã caldura. Bãrbatul, suspectat cã ar fi furat peste 200 de mii de lei, bani proveniti din încasarea facturilor la incalzire, a fost retinut, marti-seara, de politisti.

SILVIU GEMÃNARU, director, Termica Suceava "Ei figurau cu o sumã, în realitate suma era diferitã. -Erau mai putini bani ajunsi aici? -Exact. -Si-a recunoscut fapta? -Pãi la Asociatia 52 când a fost pus în fata actelor, a recunoscut, la celelate, deoacamdatã nu."

Anchetatorii spun cã vor extinde cercetãrile si la alte asociatii de proprietari.

IONUT EPUREANU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Suceava "Fatã de suspect s-a dispus începerea urmãririi penale retinându-se faptul cã în calitatea pe care o avea, în perioada martie - septembrie, si-a însusit suma de 223 de mii de lei de la o asociatie de locatari din localitate."

Cercetarile in acest caz continua, pentru stabilirea sumelor delapidate de casier.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2