Date companie
 
 
 
 

Bărbat accidentat mortal chiar când ieșea dintr-o curte

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, bistrita, mortal, barbat, nasaud, ucidere, culpa, curte
 

Accident groaznic, în localitatea Sigmir din Bistrița-Năsăud! Un bărbat a murit spulberat de o mașină, chiar în fața casei vecinilor, unde fusese în vizită. Potrivit martorilor, omul a ieșit brusc în stradă, fără să se asigure. O mașină care trecea chiar în acel moment l-a lovit în plin, iar omul a murit pe loc.

VOX "- Nu aveam viteză! - Dar nu l-ai vazut? Ce s-a întâmplat? - Unde să văd, dacă mi s-a aruncat direct în față?"

Martorii susțin însă, că mașina avea viteză.

VOX "Se circula tare, în viteză."

La locul accidentului au ajuns medicii de la S.M.U.R.D.. Cu toate că victima nu mai putea fi salvată, rudele i-au obligat pe medici să aplice manevre de resuscitare.

VOX "Am gasit victima în stop cardiorespirator, cu aparținători foarte agresivi în jurul nostru. Leziunile erau foarte severe, dar din cauza aparținătorilor foarte agresivi a trebuit să începem manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de poliție."

Decesul barbatului a fost pronunțat abia după ce polițiștii și jandarmii au reușit să calmeze spiritele. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta continuă, în scopul stabilirii detaliilor privind producerea accidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2