Date companie
 
 
 
 

Bărbat dispărut în apele râului Lăpuș, căutat cu disperare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maramures, urgenta, inspectorat, barbat, situatii, cautari, raul, tractor, lapus, disparut
 

Căutari disperate în județul Maramureș! Un tânăr în vârstă de 28 de ani este dat dispărut, după ce a intrat cu tractorul în apele adânci ale râului Lăpuș pentru a-l spăla. Când au văzut că nu mai apare, rudele au început să-l caute, dar văzând că nu-i dau de urmă, au cerut ajutor. Localnicii, dar și echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș au pornit în căutarea bărbatului dispărut, însă, până acum, doar tractorul a fost găsit în albia râului.

VOX "Apa are undeva la un grad. Afară îngheață, dar ne-am descurcat cu brio. Apa avea patru metri și un loc unde era excavată albia râului."

VOX "Am constatat că în râul Lăpuș era un tractor căzut, acoperit în întregime de apă. Am luat hotărârea să chemăm în ajutor un echipaj de scafandri."

Este posibil ca tâmărul tractorist să fi fost răpit de apele repezi și trupul să fi fost dus departe, așa că operațiunile de căutare au fost extinse pe o porțiune mare din cursul râului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2