Date companie
 
 
 
 

Bărbat înjunghiat din gelozie, într-un complex comercial din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, injunghiat, barbat, gelozie, complex, comercial
 

Un bărbat din Capitală a fost înjunghiat într-un centru comercial din cartierul Militari! Agresorul l-a lovit de trei ori în spate, cu un cuțit de bucătărie. Motivul: victima își dăduse întâlnire cu fosta iubită a agresorului!

VOX "Am înțeles că din gelozie. Vorbeau oamenii că ăla era cu prietena lui. Că, ăla, ar fi umblat cu prietena, soția lui, agresorului și agresorul a venit cu un cuțit de 15-20 de centimetri și l-a înjunghiat!"

VOX "A fost o altercație, ei se cunoasteau și, efectiv, l-a înjunghiat pe băiat!"

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, se afla la un fastfood din centrul comercial, însoțit de o femeie, când a fost atacat. După incident, femeia a rămas alături de bărbatul înjunghiat.

AMBIANȚĂ "- Ce a pățit, doamnă, bărbatul cu care erați? - Nu știu! - De la ce a pornit? - Bună! Nu vrei să intru? De ce?"

Victima a fost transportată la Spitalul Universitar. Medicii au constatat că are plăgi înjunghiate și au decis să-l interneze.

VOX "- Am văzut trei medici de la salvare. - Și în ce stare era barbatul. - Era pe scaun, îl bandajau era plin de sânge. - În ce zonă era plin de sange? - Aici, aici, în partea asta."

Agresorul a încercat să fugă, dar a fost prins după câteva minute. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Dacă va fi găsit vinovat pentru tentativă de omor, bărbatul gelos riscă ani buni de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2