Date companie
 
 
 
 

Bărbat ucis cu șase focuri de armă, în Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : focuri, pitesti, arma, barbat, anchetatori, asasinat
 

Asasinat în plină stradă, la Pitești! Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost găsit fără suflare, chiar în fața blocului în care locuia. Potrivit anchetatorilor, corpul lui era ciuruit de gloanțe.

AMBIANȚĂ: "Sunt la fața locului aici. Am înțeles!"

ION ANGHELESCU, procuror criminalist, Parchetul Argeș "- S-au tras mai multe focuri cu o armă, pe care noi am cam identificat-o. - Ce calibru? - Pare a fi fost de calibru nouă. Cine a tras, a tras cu intenția de a omorî!"

Specialiștii de la Criminalistică au stabilit că agresorul a tras șase focuri, cu o armă de calibrul 9 milimetri, care i-au provocat victimei răni letale. Medicii nu au putut decât să constate decesul.

ADRIANA TOCACI, medic, S.J.A. Pitești "Este o victimă de sex masculin, găsit decedat, cu multiple plăgi la nivelul toracelui și membrelor. Decedat, în poziția în care-l vedeți. Nu s-a mai putut face nimic pentru dânsul!"

Împușcăturile, care s-au auzit cu puțin timp înainte de miezul nopții, i-au trezit pe vecini. Aceștia spun că victima ar fi avut în trecut probleme cu legea.

VOX: "- Băiat tânăr, mai mult plecat. Căsătorit, nu știu pe unde, prin altă parte. - Băiat bun? - Acuma! A mai avut probleme cu legea. Mai în tinerețe, când era mai tânăr!"

VOX: "- L-a împușcat în piept. - Cine, știți cine ar fi putut? Avea dușmani? - Niște proști, niște handicapați. - Îl amenințase cineva? - Un băiat!"

Oamenii legii au împânzit zona în care a avut loc asasinatul în căutarea indiciilor care i-ar putea conduce la făptaș. Anchetatorii spun că victima era cunoscută în lumea interlopă din Pitești. Aceasta este a doua crimă violentă comisă în Argeș, în decurs de o săptămână. Recent, la Topoloveni, o femeie a fost violată, ucisă, tranșată și aruncată în râul Argeș.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2