Date companie
 
 
 
 

Bărbatul care și-a ucis soția, în spitalul din Piatra Neamț, suspectat că a premeditat crima

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, piata, asistenta, neamt, ucis, suspect, crima, barbat, cutit, premeditare
 

Bărbatul care și-a ucis, vineri, soția, director de îngrijiri medicale la Spitalul din Piatra Neamț, nu a putut fi audiat, din cauza stării psihice precare, după ce a conștientizat fapta comisă. Procurorii iau, însă, în calcul premeditarea, deoarece el a mers de acasă, la spital, cu arma crimei în sacoșă. În discuțiile cu anchetatorii, bărbatul a spus că este afectat de ceea ce a făcut, că a conviețuit cu soția sa 27 de ani și ca a iubit-o. Suspectul și-a motivat vizita la spital spunând că a vrut să își felicite soția pentru noua funcție. Angajații spitalului spun, însă, că femeia în vârstă de 50 de ani era îngrozită de soțul ei, care o bătea.

EUGENIA ANTOHE, colega victimei „Suntem martorii unei tragedii care ar fi putut fi evitată dacă legislația în vigoare ar proteja mai mult victimele violențelor conjugale. A cerut ajutor, din câte am înțeles, dar nu a fost suficient. Un mesaj pentru femeile victime ale abuzurilor: Cereți ajutor, cereți ajutor colegilor, prietenilor, vecinilor, iar cei care află să ofere acest ajutor.”

Conform fișei de constatări preliminare în urma necropsiei, legiștii spun că asistenta șefă a Secției Chirurgie a murit din cauza hemoragiei externe masive rezultate prin înjunghiere. Totul pare că a început în momentul în care bărbatul și-a pierdut locul de muncă, iar femeia muncea mai mult pentru a-și susține familia. Bărbatul devenise gelos, provoca certuri și o bătea. Din acest motiv, Anca Daniela Patriche a depus acțiune de divorț și s-a mutat cu chirie. Vineri, în jurul orei 15.30 agresorul a pătruns în incinta Spitalului de Urgență Piatra Neamț, s-a dus direct la biroul soției sale, unde a scos un cuțit și a înjunghiat-o de 10 ori în zona capului și a gâtului. Bărbatul a ieșit, apoi, liniștit din birou, cu intenția de a părărsi spitalul, dar a fost oprit de agenții de pază și, apoi, a fost preluat de polițiști.


Bărbatul care și-a ucis soția, în spitalul din Piatra Neamț, suspectat că a premeditat crima

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2