Date companie
 
 
 
 

Bărbatul din Rădăuți, suspect în cazul dispariției a trei surori care i-au fost neveste, urmărit penal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, bucuresti, audieri, procurori, barbat, locuinta, penal, urmarit, tentativa, surori, oseminte, fragmente, radauti, neveste
 

Caz desprins parcă dintr-un film polițișt, în județul Suceava. Un bărbat din Rădăuți este suspectat că a ucis trei surori și le-a îngropat în curtea casei. fost reținut și adus la București, pentru audieri. În timp ce suspectul răspundea la întrebările anchetatorilor, criminaliștii au făcut descoperit fragmente de mandibule și oseminte la locuința acestuia din Rădăuți.

AMBIANȚĂ "- Sunteți vinovat, domnule Lavric ? - Sunt în Italia!"

Vasile Lavric are 57 de ani și a fost căsătorit sau a trăit în concubinaj cu trei surori din Rădăuți. Prima dintre ele i-a fost iubită și a dispărut în 1995, când avea 16 ani. A doua i-a devenit soție și a dispărut în 2005, la 31 de ani, iar câteva luni mai târziu a dispărut și cea de-a treia soră, în vârstă de 19 ani, cu care bărbatul are și un copil. Părinții fetelor l-au acuzat încă de atunci de crimă, dar în lipsa probelor toate dosarele au fost închise. Recent, Parchetul instanței supreme a dispus reînceperea anchetei.

VOX "- Spune că au găsit ceva oase. - Dar el e bănuit că și-ar fi ucis nevestele? - Așa spune! - În casă au săpat sau unde? - În garajul ăla, acolo!"

Mama celor trei surori este convinsă că fiicele ei au fost ucise. Asta pentru că tatăl bărbatului i-ar fi mărturisit cândva acest lucru.

VOX  "Mi-a zis: ”Uită-te la mine ce îți spun! Toate trei fetele sunt aici, la mine!”. Moșu' a spus! Ăsta e un animal, altceva nu se numește. - Ziceți că toate sunt îngropate? - Eu așa zic!"

Mama bărbatului susține că cele trei surori date dispărute sunt plecate în Italia.

VOX "Ce s-a întâmplat, aici e tot fals! Vecina de aici a făcut reclamație că i-a omorât fetele și ele sunt în Italia, duse în Italia."

Fragmentele de oase au fost aduse la București pentru teste ADN. Procurorii au început urmărirea penală în cazul lui Vasile Lavric, deocamdată pentru tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2