Date companie
 
 
 
 

Bătălie pe locurile de la Facultatea de Educație Fizică și Sport

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sport, cluj, educatie, concurenta, fizica, facultatea, babes, bolyai
 

Mulți dintre absolvenții de liceu nu mai vor sã devină avocați sau economiști, ci... sportivi! O demonstreazã sesiunea de admitere din acest an, de la Universitatea Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca. Comncurența la Facultatea de Educație Fizicã și Sport este acerbă.

VOX "- Cum ți se pare cã cea mai mare concurențã este la sport? - Pãi, având în vedere cã trãim într-o țarã de sportivi, e logic!"

VOX "Multora cred cã li se pãrea ușor sportul, fațã de alte facultãți."

VOX "- Tu de ce ai ales sportul? - Pentru cã eu vreau sã fac un sport. - Ai mai fãcut sport pânã acum? - N-am fãcut, dar vreau sã încerc, de acum, și sã ma țin de el."

Conducerea Universității spune cã tinerii au ales sã se specializeze în sport, pentru cã domeniul este în continuã dezvoltare.

ANNA SOOS, prorector, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca "Probabil la sport se motiveazã și prin faptul cã, în viitor, vor fi în învãțãmântul preuniversitar mult mai mulți profesori de sport. Asta poate fi un impuls."

VASILE BOGDAN, decan, Facultatea de Educație Fizică Cluj-Napoca "Noi acum am deschis foarte mult opțiunile la facultatea noastrã, în sensul cã, introducând și programa de sport și performanțã motricã alãturi de kinetoterapie și educație fizicã și sport, sigur cã am deschis și o plajã mai largã, pentru oferte de muncã."

Aproximativ 11.300 de tineri s-au înscris, în acest an, pe cele aproape 4.900 de locuri bugetate, oferite de facultãțile din cadrul Universitãții Babeș-Bolyai.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2