Date companie
 
 
 
 

Bataie cu bate si topoare, intre doua familii din judetul Constanta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, raniti, bataie, spital, familii, parinti, valea, adolescenti, topoare, cearta, bate, seaca
 

O simpla cearta între doi adolescenti dintr-o localitate din judetul Constanta a degenerat într-o bataie cu bâte si topoare între parintii acestora. În timpul scandalului, patru persoane au fost grav ranite si au fost transportate de urgenta la spital. Neîntelegerile dintre cele doua familii din localitatea Valea Seaca erau mai vechi, iar cearta dintre cei doi copii a facut ca lucrurile sa scape de sub control. Tatal si unchiul unuia dintre adolescenti s-au dus acasa la familia celuilalt si acolo a început scandalul. Acum, fiecare dintre cei implicati în bataie sustine ca tabara adversa a provocat totul.

VOX "Ginerele meu si cu fratele lui au venit sa-i întrebe ce se întâmpla cu copiii sa nu se mai certe."

VOX "Scandalagiul eram în casa cu niste musafiri si domnii care sunt alaturi împreuna cu patru persoane au venit înarmati cu pari, cu topoare. Au coborât din masina, când am iesit pe usa direct în cap m-a lovit fara sa-mi spuna absolut nimic. Vreau politia din Valu sa-si faca datoria."

VOX "Au venit cu bâte, cu topoare si au vrut sa intre peste noi în casa sa ne omoare. I-a lovit cu toporul în cap."

VOX "- Cine v-a atacat? - Noi am atacat. - Ce au facut copiii? - S-au ciondanit ca sa stam de vorba si am fost atacati."

Politistii au intocmit dosare penale pe numele celor implicati în conflict. Ei incearca sa stabileasca cine se face vinovat de inceperea scandalului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2