Date companie
 
 
 
 

Bataie de Paste in clanul Tamango

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : clanul Tamango, gasti, bataie de Paste, topoare, sabii
 


Membrii clanului Tamango au atacat un grup de tineri, în pãdurea Comana din judetul Giurgiu. Tinerii atacati alesesera sa sarbatoreasca Pastele în pãdure. Acestia spun cã scandalul a început, când au vrut sã plece acasã, împreunã cu lãutarul pe care îl angajaserã. Supãrati cã rãmân fãrã muzicã, membrii clanului au sãrit la bãtaie cu sãbii, rãngi si topoare, chiar dacã în grupul atacat se aflau si copii. Localnicii sunt revoltati. În urma scandalului, douã persoane au ajuns la spital.

AMBIANTÃ: "Au avut în masinã rãngi, cred, cã ei asa au în masini, ca sã se apare, sã batã lumea. Uitati sângele sotului meu, care e la spital acum."

Una dintre victime a ajuns direct pe masa de operatie, la Spitalul Universitar din Capitalã.

vox: "Din clanul Tamango, un bãiat pe nume Piturcã a luat o sticlã, a dat în capul sotului meu. L-a tãiat pe fatã."

Cel de-al doilea rãnit, lãutarul, a fost internat la spitalul din Giugiu, dupã ce a primit mai multe lovituri în zona capului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Încăierare între două clanuri de romi, la Călărași ( 6 Noiembrie 2019 )

  Încăierare cu furci și topoare, în localitatea Sărulești Gară, din județul Călărași! Două clanuri de romi s-au bătut în plină stradă. Doi polițiști au intervenit pentru a aplana conflictul. Ei au tras nouă focuri de avertisment...

 • Bătaie cu bâte și săbii ( 25 August 2017 )

  A fost bătaie cu bâte și săbii aseară, pe terasa unui restaurant din Fălticeni! Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional! Patru persoane au ajuns la spital, în urma scandalului. Unul dintre ei a fost tăiat cu o sabie și se află internat în stare gravă la Spitalul Municipal Fălticeni.

 • Scandal de proporții între interlopi ( 19 Noiembrie 2016 )

  Scandal cu săbii într-un restaurant din Craiova. Mai mulți interlopi s-au luat la ceartă din cauza unor neînțelegeri mai vechi iar scandalul a degenerat. Tinerii din grupare s-au revoltat împotriva liderilor.

 • Bătaie cu bâte, săbii, furci și topoare, în Drobeta-Turnu Severin ( 2 Septembrie 2016 )

  Bătaie ca-n Vestul Sălbatic, la Drobeta-Turnu Severin! O familie a fost atacată de un clan de romi cu săbii, furci, topoare, bâte și macete. În încăierare, un bărbat a fost tăiat cu sabia la cap și a avut nevoie de spitalizare. Familia atacată povestește cu groaza cum s-a trezit cu zeci de tigani în casă.

 • Scandal cu săbii și bâte, într-un bar din Botoșani ( 25 Aprilie 2016 )

  Clipe de groază într-un bar din Botoșani. O chelneriță și un barman au fost bătuți de doi tineri care băuseră prea mult. Scandalul a început atunci când cei doi au început să se ia fără motiv de clienți. Angajații barului i-au dat afară, iar tinerii s-au înfuriat, au luat scaunele din bar și au lovit în toate părțile. Într-un final, cei doi scandalagii au plecat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2