Date companie
 
 
 
 

Bătaie între polițiști și romii suspectați de furt de energie electrică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, furt, romi, apartamente, debransare, energie, electrica, ENEL
 

Scandal în Capitală! Mai mulți romi suspectați de furt de energie electrică au sãrit sã-i batã pe angajații de la Enel veniți sã-i debranșeze. A fost nevoie de intervenția polițiștilor, pentru a calma spiritele. Oamenii spun cã nu au cum sã plãteascã, din cauză cã nu locuiesc cu forme legale în apartamente. Prin urmare, se văd nevoiți să se branșeze ilegal.

VOX ”Și dacă vrem să plătim, nu putem să plătim, pentru că nu suntem proprietari. Suntem abuziv aici!”

VOX ”Majoritatea din blocul ăsta nu au contoare. Păi, pe ce dau eu 10 milioane? Pe ochi frumoși?”

Locatarii ilegali susțin că trăiesc în condiții mizerabile și nimeni nu se interesează de situația lor.

VOX ”Să vedem apa infectată, care mie mi-a murit un copil, aici, în blocul ăsta. Cred că are milioane, sute de milioane de bacterii. Nimeni n-a venit să ia o expertiză! Șobolanii și gunoaiele de aici... Ce să facă omul ăla amărât, care nu are?”

Angajații Enel au debranșat 25 de apartamente de la rețeaua de distribuție a energiei electrice. În urma scandalului, 20 de persoane au fost reținute pentru audieri.

BOGDAN GHEBAUR, purtãtor de cuvânt, Poliția Capitalei ”Polițiștii Capitalei au astfel de acțiuni în permanentă desfășurare. Sunt frecvente, iar, de fiecare dată, noi încercăm să prevenim astfel de fapte.”

Cei care vor fi gãsiți vinovați de furt de energie riscã pedeapsa cu închisoarea, de la 6 luni, la 3 ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2