Date companie
 
 
 
 

Bătaie între turiștii români și studenții străini, la Vama Veche

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, vama, bataie, amenzi, turisti, jandarmi, studenti, veche
 

Vama Vache a tinut afisul cu distractia lipsita de inhibitii si mormanele-record de gunoaie. Tot aici a fost inregistrat, insa, si un scandal de proportii. O bataie intre doua grupuri de tineri s-a incheiat doar la interventia in forta a jandarmilor. Conflictul s-a iscat in momentul in care studentii straini si turistii români au vrut sa faca o poza de grup. Unul dintre ei a varsat din greseala un pahar de apa pe laptopul unui DJ. Spiritele s-au încins imediat.

VOX "Prosti, drogati veniti în excursie în România! Asta e!"

AMBIANTA "Eu nu am facut nimic, eram în club!"

AMBIANTA "L-am vazut întreg la corp. Daca iese cu vreo vanataie sau cu vreo durere de orice, noi dam politia romana in judecata."

VOX "Poate suntem bauti, dar suntem oameni buni. Suntem studenti aici. Suntem din Spania, Italia, Lituania."

SORIN TRANCA, purtator de cuvant, I.P.J. Constanta "Altercatia a izbucnit pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Pentru prevenirea unui nou conflict jandarmii au însotit unul dintre grupuri la unitatea de cazare."

Potrivit autoritatilor, au fost sanctionate doua persoane din grupul de romani, cu 1.200 de lei, pentru provocare si participare la scandal. Printre cei sanctionati este si patronul clubului în care a avut loc incidentul. Potrivit jandarmilor, el nu a încercat sa aplaneze conflictul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2