Date companie
 
 
 
 

Bătaie pe pâine de frica viscolului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : meteo, paine, comenzi
 

Prognoza meteo nefavorabilă i-a speriat pe localnicii din satele deja acoperite de nãmeți. Pentru cã ar putea rãmâne din nou izolați, oamenii s-au imbulzit sã cumpere pâine. Brutarii de la Reviga, Ialomița au muncit la foc continuu, dar tot n-au fãcut fațã comenzilor. Painea s-a cumpãrat cu sacul.

AMBIANȚÃ (tanar cere 27 de pâini) Nu-ți dau atâtea, sunt prea multe. Pãi iau pentru vecinii bãtrâni. Câte pâini vrei tu? 27. 27 pentru vecinii bãtrâni."

AMBIANȚÃ (cearta la coada) Nu mã intereseazã, eu stau de azi-dimineațã!...Stați mãi, nu vã înghesuiți! (...) Bãi nene, ce aveți, sunteți nebuni la cap? (...) Stai sã iasa omul ãsta. Pãi sã iasã, ce-i fac eu?"

VOX : Ati "luat pâinea?Am luat. Va ajunge la viscol? Deocamdată sperăm."

VOX "De aia ne-am și pregătit cu pâine, nu știm ce e de azi până mâine."

NIȚU BARBU, viceprimar comuna Reviga: "Am facut propaganda cum s-ar zice ca toată lumea sa se aprovizoneze cu pâine, apa, lemne, necesar, tot (...) nu știm ce ne așteaptă, Dumnezeu știe."

VOX: "Câte pâini ați luat? 10 (...) Vine viscolul. Vã pregãtiți? Pãi nu trebuie sã ne pregãtim?."

După ninsoarea de acum câteva zile, peste 150 de mii de oameni au rămas izolați, alte câteva mii au rămas fără curent electric, iar zeci de drumuri au fost închise.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Creștere spectaculoasă a comenzilor online, la mâncare gătită ( 20 Noiembrie 2020 )

  Comenzile de mâncare pentru acasă au explodat, în ultima perioadă. Potrivit unui studiu recent, mâncarea gătită comandată online a înregistrat o creștere uriașă, de 124 % în perioada martie - octombrie 2020, comparativ...

 • Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor ( 17 Iunie 2020 )

  Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

 • Vreme instabilă, avertizează meteorologii ( 2 Mai 2020 )

  Meteorologii au transmis o avertizare de instabilitate atmosferică, valabilă până mâine, la ora 12:00! Potrivit A.N.M., vremea va fi marcată de instabilitate în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice...

 • Cod galben de ninsori, chiar viscol la altitudini mari ( 4 Ianuarie 2020 )

  Vremea se schimbă radical! Meteorologii anunță că din această după-amiază și până luni seară, în cea mai mare parte a țării vor fi intensificări ale vântului, precipitații mixte și ninsori.

 • Fenomen meteo bizar, astăzi, în București, vreme rece de 1 Decembrie în toată țara ( 30 Noiembrie 2019 )

  Meteorologii nu au vești bune pentru începutul lunii decembrie! Se anunță vreme rece, ninsori la munte și precipitații mixte în unele regiuni. Duminică, de Ziua Națională, temperaturile vor fi mai scăzute, față de cele...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2