Date companie
 
 
 
 

Bătaie pentru joburi...la înălțime! Zeci de tinere din Cluj au concurat pentru posturi de stewardese

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : slujbe, zbor
 

Româncele sunt frumoase așa că arabii caută stewardese la noi în țară! Zeci de tinere din Cluj au venit la concurs. Fetele sunt atrase de salariile mari, care ajung la aproximativ două mii de euro. Doar 25 de norocoase vor ajunge însă să lucreze în Orientul Mijlociu, pentru o companie aeriană de lux. Tinerele au venit la interviu pregătite să-i impresioneze pe angajatorii arabi.

VOX: " Vreau foarte mult să lucrez ca stewardesă. Am mai fost plecată și în Turcia, mă adaptez foarte bine."

VOX: " Ce te-a atras? Păi salariul și ideea de a deveni însoțitor de bord. O mie 900 de euro salariu de bază, plus se platesc orele de zbor în parte."

VOX: " Sunt pentru a treia oară la un astfel de interviu și sunt convinsă că va fi ok."

STELUȚA RACOLȚA, manager, firmă de recrutare: "Bahrein e o țară deschisă din Orientul Mijlociu, nu e diferență foarte mare. Această companie angajează 25 de tinere, (...) doi ani de zile. 1.900 de euro pe lună, (...) gratuitate cazare."

Regulile pentru înscrierea în competiție sunt însă stricte: înalțimea trebuie să fie de peste 1,60, să vorbeasca limba engleză, să stie să înoate și să nu aibă tatuaje la vedere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alte 15 zboruri cu lucrători sezonieri din România, programate către Germania și Marea Britanie ( 17 Aprilie 2020 )

  Alte 15 zboruri cu muncitori sezonieri români sunt programate, până la începutul lunii mai, către Germania și Marea Britanie. Din cauza pandemiei, unele țări europene se confruntă cu o penurie de forță de muncă, iar...

 • 18 firme oferă peste 500 de slujbe, în Bihor ( 15 Februarie 2019 )

  Târg de job-uri la Oradea! Bihorenii aflați la început de carieră sau specialiștii si candidații din toate categoriile de vârstă ce își caută un loc de muncă își pot depune CV-urile la primul târg de cariere organizat la Oradea în acest an. 18 firme și-au deschis porțile pentru cei interesati și pun la bătaie peste 500 de slujbe, inclusiv cursuri de formare profesionala. Organizatorii țin cont atat de nevoile candidaților cât și de cele ale companiilor.

 • Zbor anulat, pasageri în așteptare ( 7 August 2017 )

  Situație revoltătoare pe Aeroportul din Oradea! Cursa Ryanair care trebuia să decoleze aseară, la ora 22.00, cu destinația Barcelona Girona, a fost anulată din cauza condițiilor meteo. Pasagerii au fost cazați la un hotel din Oradea, în așteptarea unei decizii a companiei aeriene de reprogramare a cursei aeriene.

 • Pasagerii, chemați cu trei ore mai devreme la aeroport, înainte de zbor ( 17 Iunie 2017 )

  Aeroportul din Otoperni, suprasolicitat! Pasagerii sunt invitați să se prezinte la terminalul ”Plecări” al Aeroportului Internațional ”Henri Coandă” din Otopeni cu trei ore înainte de decolarea avionului.

 • Show pe cer, de Ziua Aviației, la Aeroportul Internațional Tuzla ( 20 Iulie 2014 )

  Spectacol pe cer, la Aeroportul Internațional Tuzla, de Ziua Aviației! Cu mic cu mare, sute de constănțeni, s-au adunat la aeroport, ca să urmărească show-ul aviatic organizat de aeroportul de pe litoral sub genericul AEROMANIA. Piloții s-au întrecut în manevre riscante și acrobații spectaculoase, spre încântarea spectatorilor de la sol. Amatorii de zbor s-au putut înscrie pentru zboruri de agrement sau pentru salturi...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2