Date companie
 
 
 
 

Bătrână rămasă fără casă în urma unui incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, pensie, casa, batrana, cioban
 

Rămasă sub cerul liber, în urma unui incendiu devastator! O femeie de 83 de ani, singură pe lume, nu mai are nimic. Acum, o adăpostește o vecină și trăiește cu speranța că va ajunge să-și reclădească locuința.

VOX "Am rămas făra casă, bătrână și singură și fără casă.

VOX "Am intrat și am luat-o subțioară de țoale, eu și una, femeia asta, și am ieșit și am căzut jos. Am vrut să intrăm a doua oară și, apoi, a început să vină lumea și să strige: iesiți de acolo că muriți!"

Timp de 16 ani, până ce a ieșit la pensie, femeia a fost cioban la stână și a muncit ca un bărbat. Din pensia de 400 lei își cumpără mâncare, medicamente și, până să se întâmple nenorocirea cu incendiul, își îngrijea și casa.

VOX "Mi-am ținut gospodaria, așa cum am putut. Nu am furat, dar am muncit mult, mult. Acum, ce să mai muncesc, că am ramas și pe drumuri. Nu am copii. Am avut un copil și a murit și ăsta!"

VOX "A rămas a nimănui! A nimănui! Stă pe lângă mine, acum, ca să vedem."

Autoritățile locale au decis să o ajute să-și construiască o casă cu două camere, dar proiectul este de durată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Patru persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum ( 11 Octombrie 2020 )

  Incendiu de proporții într-un apartament dintr-un bloc de locuințe din Giurgiu! Flăcările au izbucnit la etajul al treilea. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de descarcerare. Potrivit pompierilor, incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă în apartament. În interior nu se aflau persoane.

 • O.U.G. privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în M.O. ( 29 Septembrie 2020 )

  Ordonanța de Urgență privind cumpărarea vechimii în muncă, publicată în Monitorul Oficial! Persoanele care doresc să achite retroactiv vechimea în muncă, își pot încheia contractul cu casa de pensii din zona de domiciliu.

 • Condiții de creditare pentru „Noua Casă” ( 4 Septembrie 2020 )

  Programul Noua Casă, la start! Față de vechiul program Prima Casă, acesta vine cu mai multe schimbări. Astfel, valoarea locuințelor vechi sau consolidate, care pot fi achiziționate, crește la 70.000 de euro, cu un...

 • Muzeul Art Nouveau din Oradea, unic în România ( 21 August 2020 )

  Primul muzeu Art Nouveau din România, inaugurat la Oradea! Construită între 1909 și 1910 in stil secession vienez, după un proiect al arhitecților László Vágó și József Vágó, Casa Darvas - La Roche din Oradea...

 • Orban: Pensia minimă crește cu același procent ca și punctul de pensie ( 10 August 2020 )

  Pensia minimă se majorează cu același procent ca și punctul de pensie! Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban. Șeful Guvernului a precizat că decizia privind procentul de creștere a pensiilor va fi luată în această săptămână.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2